Anti-helg-öppet!!

Nemmen, nu var det längesen jag skrev igen.. Får bli en snabbgenomgång av vad som hänt sen sist.
I torsdags var Vanja och jag och simmade efter jobbet. När i simmat klart stack vi till Maxi och jag skulle bland annat köpa vanligt okolsyrat (stilla) vatten utan sugkork. Men vi hittade inget. Och där fanns absolut ingen att fråga! Vad är det för vits att affärer har kvälls- och helgöppet när det ändå inte finns någon personal inne i butiken?! Hatar att virra runt utan att hitta det man ska och det inte finns någon att fråga! Har de inte råd att ha personal dessa tider, eller vad är problemet?! Ha stängt om det är för dyrt att hålla god standard dessa tider!
I fredags åkte Nisse och jag in till Växjö där vi träffade Frida. Vi stack till Wild Tattoo och där piercade jag tungan igen. Welcome back dear piercing! <3
I lördags åkte jag, Nisse, Vanja, Clara, Andreas och Elin till Kristianstad där vi träffade Pontus och shoppade. Kul att träffa alla igen, för var ett tag sen sist.
Idag åkte mamma och Frida till Mellby, men innan det slingade Frida håret på mig, så nu är jag lite ljusare än innan. :) Tack för hjälpen! <3 Vid 3-tiden körde Isak och jag ut till Virestad och köpte glass på Langes. Efter det körde jag, Isak, Nisse och Vanja ut till Välje där jag badade fötterna. Shiit vad varmt det var i vattnet!! Trodde det skulle vara svinkallt! :o När vi kom hem solade jag någon timme innan jag började på kvällsmaten; pannkakor och efterrätt; bryllé! :P Mums!
Nu är Isak och pappa på nån röjsågsvisning, så jag är ensam hemma och spelar underbar Gyllene Tider musik! <3

"Kom så ska vi leva livet!"

Oj så velig man får vara då.

Hej på er!
Liten snabb uppdatering om vad som händer i mitt liv?
Gick med på en sida på indernet där man kan åka som au pair privat till vilket land som helst. Kollade runt lite och hittade några småintressanta familjer i Storbritannien, men bestämde mig igår för att ta bort mitt konto och stanna hemma ist. När jag loggar in på mailen har jag fått ett mail från en familj från Storbritannien och de ville veta mer om mig och de verkade helgulliga. Jobbigt läge! Men nu har jag iaf bestämt mig för att inte åka iaf. Vem vet, kanske bestämmer mig för att åka om några år? Skulle vara skoj att testa på det, men just nu vill jag kunna börja ett "riktigt" liv här med utbildning, jobb, osv.  Men som sagt, man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda. ;)
Och så har jag börjat fundera på att göra om en grej, men tänker inte berätta vad förrän jag är helt 100 på det. Så det får förbli en hemlis ett litet tag till.
Nu blir det snart jobb, 10-15 som gäller idag.
Men shiit vad jag längtar till helgen! Fredag blir det kanske en sväng in till Frida i Växjö och sen på lördag blir det en tur till Kristianstad med Vanja, Nisse, Clara, Andreas, Elin och så ska vi träfa Pontus i stan. :)
Kort sagt; helgen kommer bli awesome!
Puss hej!

Underbara fredag

Hej på er!
Hade verkligen en underbart bra dag igår! Började dagen med att jobba på förskolan 8.30-11.00, körde hem, pratade lite med mamma och åt, körde till Mellby, var på anställningsintervju på Dressmann. Känns jättebra och hoppas verkligen att jag får det!  Efter det blev det lite "shopping" på Maxi, McDrive för att köpa en latte, körde till stugan, drack latten ute på trallegolvet i solen, livet är bra underbart!, körde tillbaka till Maxi för att köpa dörrmatta åt mamma, körde hem igen, flamsade runt här hemma, åkte till Älmhult och såg Fridas revy. Och efter revyn skulle Frida och jag äta på Amigo och mamma och pappa på Elme. Ringer och beställer varsin kebabrulle och de säger att vi inte kan äta där för de stänger kvart i 10. What the fuck?! Amigo har väl alltid öppet till 22.00?? Stod ju t o m på dörren.. xD så vi fick äta på deras "uteservering".. xD Men var ju iaf varmt ute, så var inte så dumt ändå. Mysnivå 8. ;)
Nu blir det mat och sen ska jag ut och räfsa. Wiihooo!! (hoppas ni fattar ironin.. )