Oh happy day! :D

Yes, det är precis vad det är! Förutom då kanske att vi fick reda på idag att vi inte kommer behöva en av de böckerna jag köpt till denna kursen, för att vi kommer få det viktiga ur den på papper av Bibi. Onödigt inköp?? Oh yes! Men men, får väl försöka sälja den till nån bättre behövande. ;)
Well, ni kanske är nyfikna på hur min dag varit?? (oavsett vad ni svarar så kommer ändå svaret här; )
Började med sovmorgon till 8 ungefär, duschade, hade långfrukost och pratade med mormor och morfar och sen stack jag till Knutpunkten (och jag hittade helt själv, dvs utan gps eller fråga om vägen eller nåt sånt) där jag träffade Anna. Köpte lite frukost på Espresso House och satte oss sen i biblioteksparken för utefrukost. Trevligt! Vid 1 var det dags för vår första föreläsning. Var väl runt 25 pers i klassen och Bibi ("läraren") verkade helschysst! Så kändes super! Var iofs 3timmarsföreläsning, men fick paus var 45e minut ;) Efter föreläsningen gick Anna och jag till H&M där jag köpte ny höstjacka, "halsduk", paraply och en ögonskuggapalett jag letat efter aslänge! Därefter gick vi till Ebbas Café där vi åt varsin baguette och delade en mega-kärleksmums. Blev även ett besök på biblioteket med innan jag gick hem. Så nu ikväll blir det troligen tvmys och sen sova tidigt. Och vet ni va?? Jag är ledig imorgon OCH på torsdag! Och den enda hemuppgiften är att läsa två sidor av August Strindberg. AWESOME!

Pubrunda

Nu har jag kommit hem igen. Har sprungit fram och tillbaka som en jojo idag känns det som.. Började dagen vid Kärnan ju, och sen var det skola 13-15 och då var det bara lite allmän info om själva lärarutbildningen och sen fika. Nu ikväll var det "svenska" på schemat, så vi i grupp 11 samlades vid skolan kl 17.10 där vi klädde ut oss och skrev en dikt till dem i Novischeriet. Gick sen luciatåg genom stan och sjöng för full hals! Vid villan sjöng vi för "domarna" och läste vår dikt och sen var det dags för pubrunda. Var verkligen jätteroligt! Började på Lila Helvetet och sen stack vi till Monky. Vid 9 gick vi till Kärnan där vi fick varsin baguette och juice. Blev lite sång där med och sen stack jag hem. De andra är ute till 1 eller nåt, men jag var så (ÄR så) trött, så ska snart sova tänkte jag. :P Imorgon är jag ledig fram till 1, så blir slappdag och vid halv 12 ska jag fika med Anna. Fick våra scheman idag för några veckor framåt. Hälften av den tiden är det 4 dagars skolvecka och den andra hälften är det 2 dagars skolvecka. Kan man ju stå ut med... eller?? ;)
Nä, nu ska jag ta och bädda ner mig. God natt!!

Så sjukt trött...

Hej på er!
Är så sjukt trött just nu och då gå en massa på det, så blir man ju helt slut.. x) Men men, överlever nog ;)
Gårdagen var super! Började med att jag skulle fika med Emma, men gick (så klart??) fel och fick fråga om vägen. Hon jag frågade visste inte heller, men visade sig att hon också ska plugga till gymnasielärare, så vi letade upp rätt ställe till sist och så gick vi tre och fikade. Vid 4 började nollningen och då var det lite picknick utanför Villan innan vi gick till skolan och fick lite info om de som ordnar nollningen. Efter det gick min grupp till Utposten där vi tog varsin öl/cider och planerade dagens utklädnad. Får inte säga än vad det är, men kan avslöja det ikväll om jag orkar logga in då. Annars får ni allt vänta till imorgon. Ikväll ja.. Då blir det "svenska" med lite uppdrag skulle jag tro, lite "maskerad" och sen pubrunda till 23.00, men tror inte jag kommer orka vara kvar tills dess, men de sa att om man inte kan/vill/orkar så får man gå tidigare. Ska till 4 olika ställen och på det andra eller tredje får vi lite mat med, så är nog kvar till det iaf. :P
Vid 9 idag var det samling vid Kärnan där några pratade, men man hörde absolut ingenting för de hade inga micar eller nåt. Efter det gick vi till skolan och samlades bara där och de som ska skriva in sig nu gjorde det. Jag stack och handlade innan jag gick hem och nu så är jag ledig till 1 när jag ska skriva in mig på skolan och få lite info om allt. :P Så nu blir det diska lite burkar och fixa mat innan jag sticker iväg igen. :P Hej så länge!