Syskonhelg

Igår åkte mamma och pappa tillsammans med Roger och Madde, till vår stuga för en liten week-end tillsammans. Vet inte riktigt vad de ska göra. Bara att de skulle på någon teater igår och idag hade pappa och Roger planerat nåt hemligt för mamma och Madde så det blir en överraskningsdag för dem.
Så därför blir det en syskonhelg för min, Fridas och Isaks del.
Inledde helgen med tacos, wii och Stefan & Krister-film igårkväll med Isak.
När vi skulle gå och lägga oss frågade Isak om han fick sova hos mig. Så på grund av att jag svarade ja och att hundarna sov inne på mitt rum också, så fick jag inte så mycket sömn inatt... Isak har sparkats, Kitty har snarkat och jag var för pigg för att sova... Ingen bra kombination. xD
Så inatt ska jag sova själv! Inga undantag! (Förutom för hundarna.... men kanske lyckas smuggla in Kitty på Fridas rum eller nåt? (Snälla Frida, läs inte detta förrän imorgon! xD ) )
Idag blir det lite av varje. Snart dags för frukost och sen hade jag tänkt fixa lite och baka. Tror det får bli Andreas äppelkaka och kärleksmums. :)

Snabbvisit

Och så var man hemma igen...
Körde till Mellby igår efter att ha fikat med Danh, Vanja, Clara och Andreas. Tänkte gått runt och letat jobb i Halmstad, Mellby och Laholm, men det blev bara eurostop i Halmstad. Frågade runt i nästan  var enda affär där innan det blev dags att fixa naglarna på Euronail. Blev verkligen supernöjd med naglarna. Och han som jobbade där trodde på fullaste allvar att jag jobbade som modell! :O  Men tyvärr fick jag inget napp i affärerna (även om nagelkillen sa att han kunde öppna en klädaffär där jag kunde jobba, haha!).
Istället ringde Christina när jag var på väg till Halmstad och frågade om jag ville vicka på förskolan några veckor framöver. Självklart tackade jag ja! :D
Efter jobbsökning och nagelfix körde jag hem till Marina. Så roligt att träffa henne igen! Och vilken mysig liten lägenhet hon och hennes kille hade!
När jag kom tillbaka till Mellby körde jag en sväng om Maxi (köpa tandborste) och McDonalds (köpa mat) innan jag körde tillbaka till stugan för att mysa ner mig i soffan och mumsa i mig hamburgare och pommes..
Men så sa de på nyheterna att det skulle komma in ett snöoväder över Halland och att det var klass 2 varning (vad nu det betyder..?) på vädret. Ringer pappa och undrar om det är bäst att åka hem och ta Laholm och Mellby en annan dag. Han säger det är lugnt, så jag bestämmer mig för att stanna i alla fall.  Efter Halv åtta hos mig velar jag fram och tillbaka om hur jag ska göra, och till sist bestämmer jag mig för att åka hem. Så istället för att gå runt och leta jobb idag också, så har jag nu istället ringt vikariepolen i Älmhult och fixat in mig där och så har jag ringt CC angående min lön jag inte fått..
Innan jag fortsätter att bocka av på min oändligt långa att-göra-lista ska jag äta frukost. Rostat bröd. Mums! <3
Och så ska jag börja testa nån detox jag köpte igår. :P
Så mitt i allt detta känns det ändå ganska okej. Jag kommer nog klara det här även om det känns ganska tungt bitvis..

"God knows I tried,
So please stop ask for more"

Tiden bara springer iväg

Oj! Det är över en vecka sen jag kom hem! Och jag har inte gjort ett enda inlägg sedan dess..
Men det har egentligen inte hänt något speciellt... Haha! Resan hem gick bra, men segt som..ja. Och sen jag kom hem har det som sagt inte hänt så mycket... jobbade på torsdagen, var i Växjö i fredags med Frida och lördag-söndag var jag, Frida, Danh och Lars i vår stuga och på söndagen åkte jag, Frida och Danh in till Halmstad där vi träffade Nisse, Vanja och Robin. :)
Resten av tiden jag varit hemma har bara varit jet-lag-tid.. xD Fast det borde snart gå över, så imorgon ska jag troligen till Mellby för att söka jobb.
Och sen är det snart helg igen. Mysigt! :D