Har du sett herr Kantarell...

Åh, så underbart gott med smörstekta kantareller! Men har fuskat och köpt dem på Maxi, så är andra gången i mitt liv jag äter köpta kantareller... Men vad gör man inte för lite vardagslyx när man är själv i stugan?? ;)
Sen sist har det faktiskt inte hänt så mycket. Faktiskt knappt gjort något alls, mer än festen då, och att jag tappat rösten 2,5 gånger, kört till Mellby och så var mamma, pappa och jag i Helsingborg en heldag och tittade på olika rum jag kunde vara inneboende i. Fastnade direkt för det första rummet, men var ändå tvungen att se de andra rummen med, för man vet ju aldrig vad som gömmer sig bakom nästa dörr..  Men det första rummet kändes helt perfekt till mig! :D Just love it! Och så har mamma, pappa, Isak och jag hunnit med ett snabb-besök på Ullared (igår), där jag köpte en maaaassaaa nya grejer till mitt nya rum. Var ju så duktiga med att när vi körde dit fick vi reda på att vi kommer vara där 2 timmar innan de stänger, och när vi varit inne på Gekås en halvtimme säger de i högtalarna "...stänger om 30 minuter". What the fuck?! Stänger de varuhuset om 30 min?? Det är ju en timme för tidigt! Och mamma och jag (ingen av oss hörde vad de sa som stängde) började springa omkring i panik för att hinna hitta allt vi tänkt hinna med att handla. Mitt i all stres ringer mamma till Isak för att höra vart vi ska träffas och då får vi reda på att det är cafeterian som stänger om 30 min. Åh! xD
Ska bli så underbart roligt och spännande att prova nåt helt nytt och flytta till en helt ny stad, och över huvudtaget flytta, för har ju aldrig gjort det innan ju. ;) Så känns superbra med en "nystart".
Imorgon blir det Ullared igen, men då ska jag handla mest kläder (och kanske lite mer grejer...).

Nehe, nu kallar kantarellerna.. see ya! ;)