Midsommar

Nemmen shit vad tiden går.. Redan en vecka sen jag skrev senast. Har inte hänt så mycket i veckan, mest varit jobb..
Var i Mellby vid midsommar. Så i kortda drag såg min midsommarhelg ut ungefär såhär:
Torsdag Kom till Mellby. Träffade Robin.
Fredag var på midsommarfest hos Hanna och sov över.
Lördag Åkte tillbaka till Mellby. Var på Axels tivoli med Hanna, Robin, Isak, Simon och Fideli.
Söndag åkte till Liseberg med familjen.
Måndag Klippte mig och färgade håret på Afrodites Hår Atelje.
Tisdag Kom hem och jobbveckan började.
Så kort sagt; Jag hade en greatans midsommar. Tack allihop!! <3 <3
Som sagt, i veckan har det inte hänt så mycket.. Vanja åkte till USA i måndags. Saknar henne massor, hon är som en syster till mig. Kan snacka om precis allt med henne och litar på henne till 1000. Så känns ju lite konstigt att inte kunna snacka med henne på samma sätt som innan, typ bara slå en pling eller skicka iväg ett sms. :P  Men hoppas hon har det toppen i USA och får en underbar familj så hon får vara där i ett år som det är tänkt! <3
Och idag fick jag jobba över två timmar eftersom vi målade om lekstugan på dagis. Men oj så fin den blev! Och när alla barnen gått hem och stugan nästan var färdigmålad kom vi på att vi var hungriga, så Jimmy körde iväg och köpte pizza åt oss. Så gott!
Nä, nu måste jag göra lite nytta här hemma med, innan det blir dags att gå in till farmor och farfar för att sova över där inatt igen. :D

Skratt och tårar.

Oj så mycket som hänt sen sist jag skrev. Känns som det gått ett år! Nej, inte riktigt kanske, men nästan.. Varit både skratt och tårar. Började bra med att jag, Nisse och Vanja var i Malmö lördagen den 11 juni och var "modeller för en dag". Var riktigt roligt! När vi kom hem till Älmhult kände vi att vi var för pigga och för snygga (Haha!) för att bara sticka hem och sminka av oss och gå och lägga oss, så stack hem till Vanja. Jag, Vanja, Nisse och Danh snackade lite, körde sanning eller konka. Slutade tyvärr inte lika bra, eftersom vi fick reda på att Marco inte finns mer. Så otroligt orättvis världen kan vara!  Blev därför en hel del tårar den veckan.
På söndagen körde Frida och jag till Mellby för att kunna köra till Hanna på måndagen. Var hos henne hela förmiddagen och vid 12 lunchade vi med Sara. Efter det körde vi tillbaka till Mellby och jag tog tåget hem. Jobbade hela veckan som vanligt och på fredagen åkte jag till Helsingborg för att kolla på skolan jag sökt till. Kändes superbra och hoppas verkligen jag kommer in! Efter det åkte jag vidare till Ängelholm där jag träffade Sara och Hanna. Gick lite i stan innan vi åkte hem till dem. Färgade håret på Hanna och slingade Saras hår. På kvällen blev det tacos och spel innan vi gick och la oss för att titta på film, men somnade ifrån den.. På lördagen åkte jag till Älmhult igen och Hanna till Höör, så kunde ta samma tåg. :) I Älmhult hämtade Nisse mig på stationen och sen körde vi till Vanja. Fixade oss lite innan de andra kom. Blev mat på Sorello, "shopping" på Maxi, sen fest hemma hos Vanja. Var jätteroligt! Mej oj så mycket jag kommer sakna Vanja när hon är i USA! På söndagen mådde man som man förtjänade, så blev "frukost" på Derés, mys hemma hos Vanja med Vanja (så klart), Nisse och Danh efter det att vi lämnat Jossan på stationen. Blev "riktig" frukost vid 3-tiden på Amigo. Gott!
Igår var jag med mamma på jobbet och hjälpte henne tömma sitt klassrum. Oj så mycket saker där var! :O Men var roligt iaf och tiden gick jättefort!
Imorgon blir det jobb som vanligt och förhoppningsvis bokar jag Isaks och mina biljetter till Tyskland imorgon med. :P

Ta inte livet, vänner, familj eller något annat för givet. Allt kan ändras så otroligt fort! Älskar alla mina vänner och hela min familj och släkt!
Berätta det ni vill idag, imorgon kan det vara för sent.
Lev livet.
Uppfyll dina drömmar. <3

"Follow your dreams and your dreams will follow you."

Akuten och Fridas student.

Helgen förra helgen var super! Började med att vi var inne i Växjö och tittade på alla som ska på bal och tog en massa kort på Frida och hennes kompisar. När Frida kom hem på lördagen körde vi till Mellby och bara var. Badade lite, spelade lite kort, snackade lite och sen gick vi och la oss. På söndagen körde mamma, pappa och jag en sväng till Maxi, sen vid halv 12 kom Frida och Marcus och vid 1 kom Robin också. Blev en heldag på stranden med dem och Karolina och OJ vad jag brände mig ;P första gången på jag vet inte hur länge. Var på stranden till 5-tiden då vi gick tillbaka till stugan och fixade oss inför kvällen. Vid 8 kom Sara, Bosse och Sara också och vi åt på en pizzeria i Laholm. Usch så otrevliga de var där! :O Men men.. vi blev mätta iaf. Och när vi ätit klart gick vi till kulturfestivalen där vi satt och snacka lite, köpte lite heliumballonger och sen lyssnade på Daniel Adams-Ray. :D Träffade också några kompisar från Maxi som jag inte träffat på länge. Efter "konserten" körde vi hem för alla var trötta, utom jag, Robin och Karolina, så vi gick en runda innan vi gick och la oss.
I måndags gick vi en sväng till stranden igen innan det var dags för hemfärd. När vi skulle hem klämde mamma fingret, så ist för att köra direkt hem fick det bli en sväng till akuten i Halmstad. Var där 5 timmar innan vi äntligen kunde äta middag, så blev en sväng till McD.
Veckan har varit allmänt rörig känns det som.. Därför detta inlägget inte kommer upp förrän nu, även om jag började skriva det i tisdags.. Haha!
Har jobbat och städat om vart annat. I och med att mamma skadade sig, så kunde hon inte göra så mycket inför Fridas student, utan jag fick rycka in. Och igår var det studentfest. Frida och hennes klass rusade ut vid 13.00 och sen körde Frida och jag en sväng till Virestad innan vi landade på logen hemma där det börjat komma lite folk. Var trevligt, men riktigt kallt och lite regnigt, så flyttade in efter maten. Blev lite tipsrunda, tårta och snack. :) Men oj så trött jag var, så gick och la mig redan vid 10, 11 tiden.. Var helt slut! :O
Nu blir det kvällsmat; planka ;)