Just dance

Första dagen på länge som det varit en riktigt bra dag. Vet inte varför, det bara känns så.
Jobbade på dagis som vanligt och sen när jag kom hem blev det till att tvätta. Och när jag höll på att hänga upp kläderna kom jag på att när vi var små så hade vi alltid några kläder som var speciella vinterkläder och några som var speciella sommarkläder. Numera är alla mina kläder samma sak. Oavsett färg, utseende och mönster.. Men jag kom på att jag saknar nog ändå det. Det fick t o m de där lite halvtråkiga, uttjatade kläderna att bli lite roligare och när man tog fram de kläderna visste man att nu är det sommar/vinter på riktigt. Tror jag ska ta tillbaka den lilla "traditionen". Så, bye bye vinterkläder, nu slänger vi fram lite tunnare, färggladare och svalare kläder!
Men det fixar jag imorgon. Ikväll ska jag tvätta klart och sen spela Just dance med Isak. Who's gonna win? ;)

Ny vecka

Efter en lagom seg helg så är det måndag och då gäller nya tag.
Var både skönt och segt att det inte hände så mycket i helgen.
I fredags körde pappa och jag till Mellby och vi började med en sväng på Maxi efter att jag varit på Dressmann och "hälsat på" för de hade ett ledigt jobb. Kvällen spenderades med McDonalds och sen halvsova framför tvn som pendlade mellan hockey och Let's dance. På lördagen grävde pappa och lite jag utanför stugan för att vi ska bygga en liten altan eller nåt. Shit vad jobbigt det var att gräva! :o Så istället försökte jag mig på att gräva upp buskarna. Fick upp en och de andra tre fick pappa fixa för det var fortfarande så fryst i marken så de satt stenhårt. Den röda busken som varit lite av ett "staket" in till grannen satt så hårt att vi fick ta hjälp av pappas bil för att få väck dem. Så pappa grävde och jag satt i bilen. Och vi lyckades faktiskt få upp dem till slut, även om det kostade två spännband och pappa var tvungen att dra upp de sista för hand.
Igår var bara en allmän slödag och Frida och jag började den med frukost framför tvn och big brother-maraton. Perfekt!
Men även om det är skönt att ha en lugn, hyfsat oplanerad helg, så blir (iaf jag) så himla rastlös av att inte göra nåt...
Idag blir också en ganska lugn dag. Börjar inte jobba förrän halv 1 och slutar kl 3. Sen är det inget mer inplanerat förrän vid 6 ikväll för då ska jag köra Melissa till Diö där hon ska få pälsen klippt.

All my life I've been good but now,
I'm thinking 'What the hell'

Aj aj

När jag kom hem idag blev jag inbjuden på fika hos farmor och farfar. Blev våfflor, saft och kaka. :) Gott och trevligt! Efter nästan en timmes fika och prat, så gick jag ut för att räfsa. Var lite orolig bara att det skulle börja snöa jättemycket, för kom några småflingor när jag började. En timme senare var alla pinnar och bråte uppräfsade och bortkörda. Underlättade att räfsa i snö faktiskt, så det får vi göra om. :) Men tyvärr resulterade det i ett antal blåsor på händerna, varav en är helt söndertrasad, så kliar ganska rejält nu.
Nu ska jag upp och packa inför imorgon.
Hej så länge