Barnvakt

Är just nu barnvakt åt världens sötaste Leya, men medan Frida leker lite med Leya passar jag på , att skriva ett snabbis inlägg här på bloggen. Måste bli bättre på att uppdatera här ju ;)
Tänkte bara berätta lite mer om gårdagen. :P
Började med att jag rengjorde akvariet och när det var gjort körde jag till Grand i Växjö och shoppade lite. Köpte pyjamasbyxor på Cubus, 2 t-shirts på NewYorker (älskar den affären och har saknat den så sjukt mycket sen jag var i Tyskland), en jeansjacka på Cassels och sen fick det bli en snabblunch på McD och efter det köpte jag 20 fiskar + växter på Arken Zoo innan jag körde hem till Frida. Har aldrig kört hem till henne från stan, men hittade faktiskt! *stolt!* Körde bara fel en gång, och det var när jag skulle hitta till stationen, så tycker inte det räknades... (a)
När vi packat ut Fridas saker i bilen körde vi till piercaren och Frida bytte smycke. Synd att jag hade så bråttom hem, annars hade vi kunnat stanna och snacka denna gången också, men som tur väl är så ska Frida dit igen, så får se till att ha gott om tid då, så vi kan snacka lite. Hade lätt piercat mig varje vecka, så trevlig han var. :P
När vi kom hem fixade jag mig och vid 5 kom Åsa och hämtade mig, så åkte vi ut till personalfesten. Var riktigt trevligt! Även om det regnade ganska rejält på oss i början så var det jätteroligt och roliga tävlingar. :) Började med tipsrunda, sen blev det lite mer "udda" tävlingar. Så var roligt att ingen kunde det, och ingen hade gjort det innan, utan allt var nytt för alla. :) Började med yxkastning, skjuta pilbåge, skjuta med slangbella, skjuta pilar med blåsrör och avslutades med att man skulle köra en bana med en bil med ratten "på fel håll", men det började regna så mycket så vi gick tillbaka, så jag hann inte prova.. "/
Väl tillbaka blev det god mat och massa prat. :) Men jag åkte hem ganska tidigt ändå, för var så blöt och frusen av regnet.
Nu blir det mys framför tvn med Frida, Isak och Leya. :)

Jag är förälskad.

Nej nej, förresten, det är jag inte alls. Jag är superkär! Hittade världens mest underbara Guessväska i Växjö idag. Fick lägga undan den till måndag. Lätt att jag köpt den om jag haft pengar till det. Men nope, inte just nu. Eller, jo, men isf har jag inget alls kvar resten av månaden och man vet ju aldrig vad för skoj man kanske missar om man har exakt 0 kr att spendera en hel månad bara för att man köpt en väska precis efter man fått lönen..  ÅÅÅÅHHHH!! Så sur jag blir att jag inte får den!
Nu blir det fix till ikväll när det är personalfest med Virestad friskola. :)
Men innan fest och fix, så ska jag ner och visa de nya fiskarna och ålen för pappa som tydligen är ganska nyfiken.. ;)
Vi hörs!

I am not a robot.

Just det!
Är ingen jäkla robot utan drömmar och känslor. Och hade jag varit det hade jag varit en smart, rosa robot som en dag tagit över allt!
Men nej, jag är ingen robot.
Vet äntligen vad jag vill bli och kommer verkligen satsa stenhårt på det. Vill lyckas, kommer lyckas!
Varför ska vissa personer ha så svårt för att fatta att jag också kan drömma, hoppas, längta och ha ambitioner?
Om ni inte tror på mig och mina drömmar; Shut the fuck up! Jag vill inte höra! Får tillräckligt med kritik från mig själv.
Visst, jag bjuder på mig själv och skämtar ganska mycket om mig själv, men bara för det betyder det inte att jag bara kommer kunna bli en blond, blåst bimbo.
Driver med mig själv för att dölja att jag inte tycker att jag duger, räcker till. Där. Nu vet ni. Fan.
Är så trött på att alltid få höra "du är så, du gör så, du gillar detta, så har du alltid gjort.." GAAAAAHH! Jag vill spy på de orden för det är vad jag alltid fått höra! Känns som att alla vet exakt vem jag är, vad jag tänker - förutom jag. Vet knappt vem jag är längre.

Det är dags för en nystart. Ny stad, nya ansikten, ny vardag, nya rutiner. Allt nytt.

Blev iaf riiktigt glad igårkväll när jag pratade med Amra om detta. Hon var den första "icke-familjemedlem" på jag vet inte hur länge, som sagt orden "jag tror på dig." Betyder massor! Tack för att du finns Amra! <3

"Have you heard the news today
I'm leaving town"