Real steel

Uuunderbara sovmorgon! ...eller inte. Vaknade vid 06.07 av att det blåser ute och kan så klart inte somna om.

Igår åkte mamma och pappa med några kompisar till Ronneby brunn för julbord och nåt spa-grejs tror jag det var. Så på kvällen körde Isak och jag in till Växjö. Åt på Elvans pizzeria och innan bion började hann vi in en sväng på Citygross med, så nu är Fridas julklapp fixad. :) Efter det stack vi bort till SF bio, men var ju där över en timme för tidigt... -.- haha! Aja, vi fick iaf plats ju ;)
Tittade på Real steel. Den var verkligen jättebra, så se den! :D
När vi kom hem sen spelade vi lite Mario innan vi gick och la oss. Nu idag blir det kyrkan vid 11 och sen julstuga i Virestad efter det. Alltid lika mysigt! Hoppas bara mamma och pappa hinner hem så de inte missar julstugan. :P
Frukost? Någon??

Flyttdag.

Sista dagen i Helsingborg idag.
Mamma och pappa kommer om 10 minuter ungefär, så sitter bara i mitt rum och lyssnar på musik. Allt är redan nerpackat  i massa kassar och väskor, så finns inte så mycket annat att göra nu.
Gårdagen var förresten super! Nisse, Vanja och Jeanette kom och hämtade mig runt halv 5 och sen stack vi ut till Väla. Gick i lite affärer, men jag köpte inget speciellt.. bara lite godis.. :P När Väla stängde så körde vi till Palermo Pizzeria och hämtade mat. För min del fick det bli kebabrulle. Körde hem till mig igen och åt framför tvn. Körde lite Jag har aldrig och Sanning eller konsekvens. Blev en jättemysig kväll! Tack hörni! <3
Nehe, nu tycker jag allt de kan komma, har lite lagom tråkigt.. xD

Sista veckan gone sista dagarna.

Har bestämt mig nu för att flytta hem på söndag istället för på fredag om en vecka. Har som sagt trivts som fisken i vattnet i denna staden, med kompisarna här och där jag bor! Men käns ändå skönt att komma hem samtidigt som det känns konstigt när det var här man tänkt vara några år nu. Men så kan det gå.
Tror inte jag klarat av att vara kvar en vecka till, rent psykiskt. Just pga det att veta att man inte har nåt "vettigt" att göra. Därför jag bestämt mig att flytta tidigare, inget annat. Så ska bli skönt att komma hem där man kan hjälpa till hemma och förhoppningsvis även kunna hoppa in och vikariera lite med. :)
Nu ikväll blir det idolmys. Imorgon blir det gå en runda och ta lite kort, städa källaren och sen till Väla på eftermiddagen. Så känns som jag får ställa klockan imorgon för att hinna med allt. :P Sen är det plötsligt söndag och dags att åka hem.. Trevlig helg allihopa!