R.I.P. Getinghumlan

Började dagen med en timmes extra sovmorgon och när jag ska cykla till skolan hittar jag en liten getinghumla på baklyset på min cykel. Stackarn hade dött där.. :(
Skolan var helt ok idag, men seg, för man satt bara och vänta på att få ut tenta nummer 2. Efter föreläsningen blev det lite pepp-talk med Moa, Anna, Jenny, Emma och Amanda innan Amanda och jag stack till Knutan där jag fixade ett Jojo-kort. :) När jag kom hem beställde jag böcker till nya kursen. Bara en jag inte hittade, får se om den dyker upp. Ringde också vikariepolen och ska dit om en vecka för att prata lite och sen kan jag förhoppningsvis börja jobba lite. :)
Ringde också Frida och pratade med henne om när jag ska upp till henne, för hittade billiga tågbiljetter idag, så ska till Knutan imorgon efter optikern tänkte jag och köpa biljetterna innan de blir dyrare. :)
Nehepp, nu måste jag äta lite. Så sjuuukt hungrig! (Yes pappa, ikväll är jag SJUKT hungrig. Haha!)
Kram på er!

Hemtenta

Snart klar (hoppas jag!) med mitt livs första hemtenta! Går ut på att analysera tre texter. Segt och blandar bara ihop allt! Men hoppas jag fattat iaf lite rätt, så jag klarar det!
Ska bli skönt sen när tentan är klar. Har fortfarande inte packat upp sen helgen ännu.. Har varken orkat eller hunnit. Vissa dagar känner man sig bara ensammast och onödigast i världen, så då får såna saker vänta tills allt känns lite bättre.
Helgen var iaf bra! Åkte hem i torsdags och i fredags körde mamma, pappa, Isak och jag upp till Molkom för att hälsa på Frida. Hyrde en liten stuga på en farm. Mysigt! På kvällarna blev det tvmys och på lördagen var vi ute och gick nån vandringsled Frida hittat. Superfint! Men onödigt lång väg. Blev ju helt slut! xD På söndagen städade vi stugan och innan vi körde hem åt vi pizza med Frida och var hemma hos henne ett tag.
Hann inte åka hem i söndags utan att behöva gå hem i mörkret, så tog tåget igår morse ist. Tack mamma som körde mig till Älmhult omänskligt tidigt! ;) Kom fram till Hbg halv 9, tog bussen (som dagen till ära hade Sveriges och HIFs flagga framme över rutan) hem och dumpade väskorna och tog mina skrivblock.
Nehepp.. Nu ska jag skriva klart min tenta. Får ju en ny imorgon... Never ending story, eller vad?? ;o

Kakor!

Precis kommit hem från skola och studiebesök.  Hade föreläsning 9-12, åt min macka och cyklade sen till Magnus Stenbocksskolan (heter den så?) och hälsade på Ingrid och på fritids för att få lite mer inblick i hur det är att jobba på fritids. Superroligt och supersnällt att jag fick hälsa på!
Efter besöket cyklade jag och handlade. Tänkte handlat på ICA vid skolan, men på vägen dit hittade jag en blå affär med gul text (kommer inte ihåg vad den heter, men var iaf en stor ballong över affären. :P ) Hittade inte det jag hade tänkt köpa och glömde en sak, men hittade annat som jag behöver. Och så hittade jag charkdisken, så lyxade till det lite och köpte 2 kycklingspett och nåt gojs av vitkål och morot, bla, så det blir min kvällsmat idag. :P Mumsigt!
Resten av kvällen blir det PLUGGA PLUGGA PLUGGA! Hade eg tänkt gå på gympa, men kom på att nästa vecka har vi två tentor, och fattar fortfarande INGENTING, så tänkte att jag är hemma och läser klart böckerna ist... :(
Imorgon är det föreläsning till 12 och sen ska Amanda hänga med mig hem och se hur jag bor. Skojsigt! :)
Nehepp.. om man skulle ta tag i de där böckerna nu då.... -.- Har iaf en liten "tröst"...singoalla-kakor! ;P Hej så länge!