God natt <3

(Jag kan blogga från mobilen! :o :) )
Inte okej att det börjar åska lagom tills vi ska gå och lägga oss! Varför ska det alltid åska på nätterna för? Är ju 10 gånger läskigare då.. :s
Men men.. Har iaf varit en bra dag fram till nu.
Åkte till Christian igår; åt på en av uteserveringarna i Ängelholm o sen filmmys hemma hos honom. Sov över till idag så var inte hemma förrän kvart i tre. Har spenderat kvällen med mamma; cyklade en sväng här i Mellby (45 min! :o haha) och sen tvmys. :)
Och i förrgår kom Vanja hit. :) Tittade på film och hon sov över till igår. Pluggade lite rättskunskap och var inne en sväng i Laholm.
Så ja, efter ett par såhär bra dagar ska jag nog kunna somna gott ikväll iaf -trots att det åskar. ;)
God natt på er!

Let me hold you one last time

Hej på er!
Så sjukt fort tiden går! :o
Redan slutet av juli. Och det är bara en dryg månad kvar tills det är dags att börja plugga i Halmstad igen! :o Och om bara ett par veckor är skrivarkursen på Gotland slut. "/ Känns både skönt att vara lite "helledig" och trist att kursen redan är slut, för det har varit jätteroligt!
Tror däremot inte att jag kommer hinna klart med projektet, så kommer skicka in den som en novell till skolan för bedömning och sedan skriva klart den efter kursens slut. Eller nåt. :P
Och nu är det inte ens en månad tills jag och Tesse sticker till Egypten! Wiiho! Kommer bli så otroligt skoj! :D
Så igår var jag på apoteket och köpte laktostabletter till resan. Ska testa en ny sort som man bara behöver ta en tablett en gång om dagen så kan man äta laktosmat hela dagen, så behöver jag inte ta en tablett för varje gång jag ska äta något med laktos. Hoppas de funkar. :)
Idag var Isak, Sofie, Frida och jag i Laholm en sväng. Jag lämnade in ansökan om att vara med i vikariepoolen, vi var inne i bokhandeln, Tyglust och sen var vi inne på KnutJöns och köpte fika till ikväll. Och på hemvägen köpte vi med oss pizza från Hawaii som vi åt här hemma med mamma och pappa.
Efter maten la jag mig och solade lite mer än en timme och nu blir det plugg för hela slanten. :)
Har kommit en bra bit på slutprojektet, så tänkte vila lite med det idag, så istället blir det tråk-görat med romananalyserna. Har två kvar att skriva och de ska vara inne senast söndag kl 24.00. Skönt att ha det klart sen.
Så nu ska jag logga ut och göra klart dem tänkte jag. :P
 

”Den hon litade på,
Han sänkte sin blick
Och hon såg hur han vände och gick.”

 

Ciao! <3

Egenvalt skrivprojekt.

Hej på er!
Nu var det ett tag sen sist igen.. Inte okej asså.
Ska försöka bättra mig! Men har knappt känts som att det funnits nåt att skriva om. xP
 
Idag var jag, mamma, pappa och Isak på Väla iaf. Började på IKEA, sen blev det en sväng inne på själva Väla med och så åt vi på Restaurangtorget. Jag åt thai och de andra grekiskt. 
För min del inhandlades bara ett nytt minneskort till kameran, skärmskydd till mobilen, handsprit med mangodoft och massa godis! :P Och så köpte jag varsin gräddbulle till oss med på Gräddbullerian, så det ska vi mumsa på nu ikväll.
När vi var klara på Väla körde mamma och pappa (och ja, Isak med så klart.. xD ) mig till Ängelholm där jag träffade Christian.
Ett år sen vi träffades sist. Var verkligen jätteroligt att träffa honom! Gick en sväng på stan och så fikade vi på Espressohouse. :)
 
Nu ikväll har det varit gaska slappt. Eller ja, har ju pluggat, men tycker det är roligt det jag pluggar, så tycker inte det är så betungande. :P Ser mer fram emot att plugga nu för har börjat skriva på det egenvalda skrivprojektet som kommer avsluta skrivarkursen. Gick bättre än jag trodde att komma igång, så just nu bara snurrar det i huvudet av idéer och annat bråte.. xD Har iaf tänkt göra det så svårt som möjligt, så har valt att skriva om kärlek. Får se hur det går. Fick ju ganska bra kritik på förra kärleks-texten jag skrev, så får hoppas jag kanske lärt mig lite iaf.
Men tänkte ta kväll nu och titta på allsången med familjen nu, så får bli en heldag skrivande imorgon istället. Hoppas bara det går lika lätt då så det inte är en sån dag det bara är totalt stopp i huvudet. x)
Men men.. nu kallar tvn! Och gräddbullarna! ;)
 
Ciao! <3