Please, believe me when I say: I love you.

God kväll allihop! Så otroligt rastlös och förvirrad jag är ikväll! Känns som att jag har världens största beslut att fatta, massor att fixa och sånt, men egentligen har jag inget speciellt, mer än att jag måste komma på ett skrivprojekt om jag inte kan ha "Petra" och så måste jag läsa ut tre böcker och skriva en recention till varje bok. Och imorgon ska jag hem en sväng tänkte jag. Farfar fyller ju år imorgon, så tänkte överraska honom genom att komma hem på besök. <3 Sen så stannar jag nog hemma till torsdag kväll tror jag. Har inte så mycket att göra hemma, så kan ju lika gärna vara här och skriva, träffa lite kompisar och sola och bada. :) Och snart så har det gått två veckor sen jag tatuerade mig (på torsdag!) så då får jag bada på riktigt igen. Så ska kasta mig i vattnet sen bara för att jag KAN! ;) Och igår var vi i Ullared! Åkte dit med Frida, Pontus, Isak och Sofie. Stannade och åt på Max på ditvägen. (Lyxlunch! ;) ) Men var nog nytt rekord för min del. Efter knappt två timmar var vi redan vid kassorna för att betala! :O Men hade ändå lyckats plocka till mig en hel del, så jag ska inte klaga. Och när Isak, Sofie och jag stod och väntade på Frida och Pontus så fick vi syn på Ola-Conny, så vi gick fram och frågade om jag fick ta ett kort på honom, Isak och Sofie. Det fick vi. Snackade lite med honom och så fick jag en kram. Trevlig kille det dära. Och så mysig famn han hade. Haha! ;) När vi var klara inne på Gekås gick vi lite i outletsarna och så åt vi thai-buffé. Gottigt! Var hemma i stugan igen runt 19-tiden. Tittade på tv och sen så gick vi och la oss runt midnatt, men låg och snackade till lite efter 1.. Men som sagt, har en del att plugga och en del at tänka på, så kanske borde sluta nu och tänka lite på det istället?? ;) God natt på er!

Be true to yourself and follow your heart

Hej på er!
Har haft en riktig mysdag idag. Vaknade vid 8 och körde in till Laholm runt 9. Var med Frida på um, lämnade tillbaka lite böcker på bibblan, handlade mat och sen när vi kom hem åt vi pizzabitarna som blev över igår. Efter maten solade vi lite, men blev bara 10 minuter eller nåt för min del och av de 10 minuterna var solen i moln typ 8... xD Inte så bra tajmat kanske.. Efter det duschade jag och fixade mig lite och vid halv 3 körde jag Frida till Maxi. Hennes första jobbedag för denna sommaren idag och jag skulle hämta mina glasögon som äntligen var färdiga. Skulle vart färdiga redan i början av förra veckan, men när jag var där innan idag hade de inte ens börjat på dem! :O Men men.. nu har jag hämtat dem iaf.
Och på vägen hem hamna jag bakom massa tivolilastbilar och såg att de redan börjat packa upp på gräsplätten där de brukar vara. Snart är det midsommar! ;P
Kommer bli en riktigt bra midsommar i år tror jag!
Nepp, dags att skriva klart relationsuppgiften nu kanske och sen börja på att läsa en av de tre böckerna som ska läsas i sommar?? :)

Ciao!

But are you happy?

Go kväll på er!
Nu är Frida och jag tillbaka i stugan igen. Ska vara här till efter midsommar nu. :)
I helgen var det Isaks konfirmation, så idag var det högmässa i Häradsbäck. När vi kom hem packade vi och åt lite innan vi (senare än planerat) satte oss i bilen för att köra till Mellby. Stannade till på Maxi för att köpa en blomma till Nisse. Körde vidare till Nisse för att hälsa på och titta på hans nya lägenhet och ge honom "inflyttningsblomman". Så fin lägenhet han fått tag i! Längtar tills han ska ha sin inflyttningsfest. Kommer bli så grymt skoj! ;D
Efter det körde vi hem igen för att lämna lite saker jag råkat få med av misstag och sen körde vi äntligen till Mellby. Stannade bara till hos Gia för att lämna tillbaka Simons armband som han glömde hos oss igår.
När vi väl kom till Laholm köpte vi med pizza som vi åt i stugan sen. Så gott! :P
Packade upp, jag städade ur mitt skrivbord och sen satte jag mig för att skriva lite. Kom en liten bit, sen tog det stopp. Får fortsätta imorgon när jag är lite piggare. :P Helt slut efter helgen!
Nu ikväll blir det filmmys med Frida och Melissa och så ska jag försöka leta fram nåt vettigt att ha på bröllopet på torsdag. Om inte annat får jag väl köpa nåt inne i Halmstad på tisdag när jag ska träffa Robin. Det ordnar sig alltid på nåt vis. :)
God natt på er!

Ciao!