Torsdag.

Sitter och väntar på att pizzan ska bli klar. Får bli sån färdigmat idag för känner att jag inte hinner fixa nån riktig mat innan jag ska till Halmstad. Var och handlade innan med, så det bidrog också till att jag inte hann fixa nåt vettigt. :P Men gosh vad jag stör mig på dem som ligger och fiser runt i 30 när det är 50! Är bara på sommarn som det är 30 här ju! WTF!  Aja, hade ju eg inte bråttom så, men ändå irriterande.
Idag börjar inte skolan förrän 13.15 så tänkte passa på att ladda månadskortet innan föreläsningen för sen har vi basgruppsarbete till 17. När vi är klara med det så ska jag direkt till Laholm för Kim ville jag skulle komma tidigare till övningen idag så jag kan bli intervjuad av tidningen om vårt projekt. På söndag gäller det! Klockan 18.00 i S:t Clemens kyrka i Laholm. Ni kommer väl dit?? ;)
Nu är maten klar så time to eat!
Ciao! ;)

"If you have it, you don't need it.
If you need it, you don't have it"

Helg.

Fredag igen. Och helg igen. Men har känts som helg hela veckan eftersom jag varit ledig. ;)
Kom tillbaka till Mellby igår, så körde om Halmstad och lämnade tentan då, så slapp jag tänka på det idag. Men fick ju ändå köra in idag, för att fixa till de tre naglarna som fått "luftbubblor". Egentligen har man bara en veckas garanti tydligen, men de gick med på att fixa två av mina 3 "bubbliga" naglar iaf. Men när jag kom dit idag så fixade de ändå alla tre. Nice! Så nu är jag glad igen. ;)
Ikväll ska klassen ut och äta på Wild West för att fira att denna tentan är över. Kommer bli skoj. Är första gången vi gör nåt utanför skolan alla tillsammans.
Men resten av helgen händer inte så mycket.. Ska sjunga med kören imorgon från 9 till halv ett-tiden. Och eftersom jag inte har nåt annat att göra imorgon och jag ändå är i Laholm tänkte jag att då kan jag passa på att testa gymmet och/eller simmet. Funderar på att köpa ett årskort där, men vill gärna veta först om de är bra. Är ju billigt och bra pris iaf, så håller tummarna för att det är okej. :P
Och lär väl bli ett besök där på söndag med, för har inte så mycket annat planerat.. Mer än att plugga lite inför nästa kurs. Och så tänkte jag damma i bilen, för gjorde inte det när den tvättades för hittade inte de trasorna. Så var inne på Biltema igår och köpte nya damm- och fönstertrasor. Nu ska bilen allt bli vårfin!
Sen så skickade ju mamma med lite pengar att köpa blommor för, så får bli att plantera lite där ute i helgen med tror jag.
Eeehh... Glöm vad jag sa innan; denna helgen kommer det vara fullt upp... ;)

Tänk om livet varit en film..

God kväll!
Sitter och slöar framför datorn. Vet inte, men är så otroligt seg idag. :s
Blev iaf bjuden på middag hos farmor och farfar och sen runt halvtvåtiden så körde jag ut till mormor och morfar för att tvätta bilen och hjälpa dem föra över lite kort till en cdskiva. Mormor och jag gick in för att fixa korten medan morfar målade klart de brädorna han målade på när jag kom dit. Sen när morfar kom in så sa han att han tvättat bilen åt mig. Så gulligt! Tack! <3 Fikade lite med och pratade och sen var det dags att köra hem igen för jag skulle ju fixa kvällsmaten idag.. oups!
Efter Isak och jag fixat undan efter kvällsmaten så landade jag här framför datorn och blev så otroligt trött.. vet inte varför. Tänker väl för mycket I guess..
Tänk så mycket lättare det varit om livet varit en kärleksfilm. Då hade man vetat att oavsett vad man gör så kommer det bli ett lyckligt slut och killen man gillar kommer springa efter en och så pussas man på stranden i solnedgången och lever lyckliga i alla sina dar. Snipp snapp snut så var sagan slut. xD Hahahahaha!
Satt och tittade lite jobb på platsbanken nu med förresten. Hittade ett som lät lite spännande. Som sportsinstructor på ett hotell i Spanien.. Låter väl inte helt fel? ;) Men vill inte åka själv isf tror jag.. Får se om jag hittar nån att söka tillsammans med. Nån som är intresserad? Hör av er isf!
Over and out!