Så fortsätt bara andas...

Tror helt allvarligt att mitt hjärta stannade för ett par sekunder...
Öppnade precis mailen och ser att jag fått ett mail från antagning.se. Öppnar det och det står att jag kommit in på en skrivarkurs på Gotland. Trodde inte jag skulle komma in, för var på plats 15 i reserv och i min urvalsgrupp tog de endast in 10, så ganska liten chans (eller t o m obefintlig i mina ögon..) Men så kom jag in iaf!
Men!
Enda dilemmat är ju nu då att jag lovat en familj i Italien att jag ska komma till dem som au pair under en månad i sommar och då krockar det med detta en vecka.. Så är helt kluven till hur jag ska göra. Vill ju jättegärna gå denna kursen och det var ju det jag tänkt hela tiden, tills jag blev reserv, men samtidigt vill jag ju till Italien och vill ju inte svika familjen. Får ringa skolan imorgon och fråga om jag kan ta sista veckan på distans. Men isf börjar detta redan på tisdag, och jag har inte ens nåt boende eller böcker eller nånting.. Åh, så jobbigt det ska vara! :O
Och det som gör det hela ännu jobbigare är att både kursen och Italien känns som en once-in-a-lifetime-möjlighet.
GAAAAAAAAAHH!!
Vill bara skrika!
Få ett svar!
Hjälp mig nån....

Nobody knows

Första hellediga dagen idag. Och den har gått så otroligt fort!
Tog sovmorgon och vaknade inte förrän alarmet ringde vid 9.(Ja, jag ställer klockan när jag har sovmorgon..) Myste med Mellis till halv tio ungefär. Så härligt att ha nån att krama när man vaknar. :P Min lilla bebis. <3
Gick en runda och stannade till hos mormor och morfar för att höra vilken tid de ville ha middag idag, för hade tänkt bjuda dem på det.
När jag kom tillbaka gjorde jag "smeten" till mina frökex som snart ska in i ugnen nu. När den var gjord tänkte jag att det var lika bra att göra bryllén och när jag ändå var igång kunde jag ju förbereda maten; farmors kalaskassler med potatis. Tänkte ätit äppelkräm till frukost så gjorde den med, men den blev ju inte klar förrän det var dags att börja koka potatisen. xD Så min frukost bestod av ett äpple ungefär en halvtimme innan det var dags att äta middag.. Haha! Så kan det gå när man har för fullt upp för att äta. xD Men de där äpplena var ju inte speciellt roliga.. Det första äpplet jag skulle skära bort kärnorna på, slinter jag med kniven och skär upp under tumnageln... Ajajaj.. hur lyckas jag?! :O
Men men.. det går över tills jag gifter mig.. right?? ;)
Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt.. Ringde till Hanna och snackade lite med henne, och tänkte slå en pling till Nisse nu när jag bloggat klart.
Underbara ledighet! :P
Har även gjort upp en liten budget för sommaren. Känns bra att ha lite koll. Och så har jag funderat lite mer på när man skulle kunna ta en ny kanot-trip. Får se när det kan tänkas bli. Lite svårt med ju när alla jobbar och så. Men hoppas iaf de jag frågat vill och kan hänga med när det väl blir av. Kommer ju iaf inte bli före midsommar, för har verkligen någonting varje helg!
Denna helgen är det grillkväll hos Nisse, nästa helg tar Sara studenten, helgen efter det är det Isaks konfirmation och sen är det midsommar.. Poff! x) Men vad händer vid midsommar?? Vill göra nåt skoj, men vet inte vad eller med vem/vilka.. Hade ju lite planer på att tälta här i Mellby med lite kompisar, men var ju ingen som ville, så det sket ju sig. Sen har jag inte hört nåt mer..
Blah.. känns som att jag bara ordbajsar nu, så kanske lika bra att logga ut nu och låta inlägget va?? Haha!
Kram på er!

Ciao!


"It's a mystery
why I can't stop thinking of you"

SOMMARLOOV! :D

Nu har jag äntligen fått sommarlov! :D
Lämnade in hemtentan idag och vid 10 hade vi vårt projekt. Gick bra, även om det bara kom 4 barn och tanken var att det skulle vara runt 10.. Men men. Gick som sagt bra och jag har lov, så tänker inte klaga. :P
När jag kom hem stannade jag till hos mormor och morfar för att hämta Mellis, men blev bjuden på mat och sen ville de spela lite kort innan jag stack hem, så jag har haft en bra start på lovet!
Men vad ska man göra nu?? Detta jag längtat till hur länge som helst känns det som, och så har jag inget att göra.. Vill hinna med så mycket i sommar, men ändå inget att göra just idag.. Är ju egentligen bugg ikväll, men eftersom min fot fortfarande inte är helt 100 så gör jag nog bäst i att hoppa det idag. Istället tänkte jag bädda ner mig i soffan och börja läsa Irland farväl, fortsättningen till Gracelin O'Malley. Är supernyfiken på hur det kommer gå. Har ju redan läst den första boken två gånger, men aldrig 2an och 3an, så är spännande ju!
Men samtidigt så känns det som att jag vill börja skriva igen, men vet inte om vad. Vet att folk vill att jag ska skriva en fortsättning till Petra, men vet inte själv vad som skulle kunna hända henne nu, så får vänta lite med det. :P Har ju skojat om det innan att jag inte tänker skriva nån fortsättning förrän jag är gift o har barn, så det lär ju dröja ett ganska bra tag till isf... Haha!
Men nej. Jag vill skriva om nåt annat. Nåt nytt. Men känns inte som att jag har nåt vettigt att skriva om som folk skulle vilja läsa. Får vänta och se helt enkelt. :P Under tiden försöker jag komma på nåt skoj man kan göra i sommar. :P Har iaf bestämt mig för att jag ska till Helsingborg nån gång i sommar, och så ska jag självklart ut och paddla nån gång till. Så mycket mer har jag inte kommit på. Men oj så skoj det kommer bli om detta blir av och man hittar någon/några att göra det tillsammans med! :)
Aja, det kommer bli en bra sommar iaf! Det känner jag på mig! ;)

Ciao!

"I'm standin' on the bridge
I'm waitin' in the dark
I thought that you'd be here by now
There's nothing but the rain
No footsteps on the ground
I'm listening but there's no sound

Isn't anyone tryin' to find me?
Won't somebody come take me home?
It's a damn cold night
I'm tryin' to figure out this life
Won't you take me by the hand?
Take me somewhere new
I don't know who you are
But I'm, I'm with you
I'm with you"