Hälsningar från busskuren.

Sitter just nu o väntar på bussen hem. Kallt och eländigt, men kom på att blogg.se kanske finns som app. och det gjorde den! :p så nu har jag iaf nåt att göra i väntan på bussen.
Blir en sväng in på Maxi innan jag kör hem tänkte jag. Och sen ikväll blir det Bonde-mys med Emelie. Spännande att få se hennes nya lägenhet! :)
Nu kommer äntligen bussen!! :)
Ciao! <3

Awkward.

Slappedag idag!
Tog sovmorgon till halv nio. Vaknar först en gång runt ..7?? av att mamma ringer. Pratar lite med henne och somnar sen om. Vaknar igen halv nio av att telefonen ringer och det är från vårdservicegarantin. Shit! Hade totalt glömt bort att de skulle ringa på morgonen. Svarar helt yrvaket och får reda på att jag ska få komma till Helsingborg för att göra ett ultraljud av hjärtat, för de hade ingen tid i Halmstad inom 90 dagar, så det fick lösas så istället.
Startade den 7e och sista maskinen tvätt för denna veckan. Skönt att ha det ur världen. :P
Åt frukost framför tvn och det visade sig vara Awkward-maraton idag, så tvn har stått på i princip hela dagen, så har jag tittat och fixat lite om vart annat. Härliga slappedag! ;)
Men har inte bara slöat bort dagen. Har kommit på mina tre frågor till RETen (så underbart att ha det klart iaf! Nu ska man bara svara på dem med) och duschat... eeehh.. ja. Var visst mest slappande ändå. Hehe.
Nu blir det fixa lite middag och sen i eftermiddag blir det seminarie 15-17. Lite lagom dag, men hade vart bättre att ha det på förmiddagen så man vart ledig sen istället. Eller.. njae, då hade jag missat nästan hela maratonet. I-landsproblem. Haha!
 
Ciao! <3

You try to be proud of who you are.

Var visst ett tag sen jag skev nåt här.. Måste bli bättre på det hära, men är så galet mycket just nu så vet knappt vart jag ska ta vägen. "/
Helgen har iaf varit jättebra!
I fredags kom mamma, pappa, Isak och Melissa hit och jag var på tacomys hos Amanda och  sov över. Var jätteskoj! Tack tjejer! :D
Igår när jag kom hem igen åkte jag med mamma, pappa och Isak till Maxi och shoppade lite. När vi kom hem fortsatte de att fixa här i stugan och jag pluggade. Har verkligen panik över plugget just nu! Inte okej alltså.
På kvällen sen tittade vi på körslaget och sen en film vi lånat av några grannar. Inte så bra, men men, nu har vi sett den iaf.
Efter frukosten idag körde de hem igen iaf, så nu är det lika tyst här som vanligt. Känns alltid så ensamt precis efter det att någon åkt hem och man blir ensam igen. x) Men men, det går ju över.
Resten av dagen blir det tvätt tvätt tvätt och maaaaaassaaa plugg! Har några texter kvar att läsa inför RETen och har inte tvättat på snart tre veckor för att det varit så dåligt väder hela tiden..
Men innan jag fortsätter läsa får det allt bli lite middag.
 
Ciao! <3