Awkward.

Slappedag idag!
Tog sovmorgon till halv nio. Vaknar först en gång runt ..7?? av att mamma ringer. Pratar lite med henne och somnar sen om. Vaknar igen halv nio av att telefonen ringer och det är från vårdservicegarantin. Shit! Hade totalt glömt bort att de skulle ringa på morgonen. Svarar helt yrvaket och får reda på att jag ska få komma till Helsingborg för att göra ett ultraljud av hjärtat, för de hade ingen tid i Halmstad inom 90 dagar, så det fick lösas så istället.
Startade den 7e och sista maskinen tvätt för denna veckan. Skönt att ha det ur världen. :P
Åt frukost framför tvn och det visade sig vara Awkward-maraton idag, så tvn har stått på i princip hela dagen, så har jag tittat och fixat lite om vart annat. Härliga slappedag! ;)
Men har inte bara slöat bort dagen. Har kommit på mina tre frågor till RETen (så underbart att ha det klart iaf! Nu ska man bara svara på dem med) och duschat... eeehh.. ja. Var visst mest slappande ändå. Hehe.
Nu blir det fixa lite middag och sen i eftermiddag blir det seminarie 15-17. Lite lagom dag, men hade vart bättre att ha det på förmiddagen så man vart ledig sen istället. Eller.. njae, då hade jag missat nästan hela maratonet. I-landsproblem. Haha!
 
Ciao! <3

Kommentera här: