Godnatt folket!

I'm trying so hard, acting like if I don't care. But I do. I do..

It's a beautiful day, and I can't stop myself from smiling!

Vilken härlig låt det är - it's a beautiful day, and I can't stop myself from smiling! Men vet inte vad den heter... "/
Tog sovmorgon till 8 i morse för att hinna skumtvätta soffan och fixa mig till nu när jag ska till Halmstad. Ska träffa Robin och sen en sväng till skolan för att få handledning på min tenta.
Igårkväll var mormor, morfar och jag hos Evald. Hämtade pizza och satt och snackade och drack vin fram till 11-tiden tror jag det var.. Trevligt var det iaf! :)
Så skönt att i-princip-ha-sommarlov nu! Whaaah! ;D

Ciao! <3

Ingen mår så bra som jag

Godmorgon! Uppe hyfsat tidigt även om jag egentligen är ledig och har sovmorgon. Tänkte försöka göra klart tentan nu på morgonen innan jag ska till banken för ett möte. (Vuxenpoäng?) Så kan jag i princip ta sommarlov sen. Hade ju egentligen tänkt göra det sista på tentan igårkväll efter skolan, men blev inte riktigt så. Var borta hos m&m för att kolla så deras blommor hade tillräckligt med vatten och så. När jag skulle gå därifrån såg jag att Evald kommit hit så stannade och snackade med honom istället för att gå direkt hem. Resulterade i en nästan tre timmar lång pratstund med vin och choklad. Men inte mig emot! :)
Har knappt träffat honom i år, så tyckte det var lite viktigare än tentan som inte behöver vara inne förrän söndag nästa vecka, så tror jag ska hinna med en sista check av den innan det iaf. ^^,
Nu blir det frukost! Ha det så fint idag!
Ciao! <3