Världens tröttaste tjej?

Usch så trött jag är nu!
Blev en blixtvisit i Halmstad, var väl där en 15 minuter eller nåt och sen körde jag hem. Men innan Halmstad hann jag med en sväng till Lindex för att köpa lite nytt smink. När jag kom hem lekte jag lite telefonväxel och snackade med massa folk samtidigt som jag började på julstädningen i resten av stugan. Blev halvklar, så får ta det sista i helgen istället.
När jag kom hem fick jag även en massa trevliga överraskningar; disken var undan, lamporna var bytta (de trasiga som jag skulle bytt för typ en månad sen), soporna var tömda och på bordet stod en fin ängel och ett kort.Det är inget snack om saken; jag har världens bästa mormor och morfar! <3

Godnatt på er!
Ciao! <3

Besök

Hej hopp!
Sitter och har rast på vfun nu. Lite lagom seg nu. Men men, bara några timmar kvar sen ska jag till min teamledare för att hämta några fler kataloger. Sen när jag kommer hem blir det att superdupersnabbt julstäda stugan och pynta innan jag sticker till kören.
Var lite extra jobbigt att lämna sängen idag eftersom det var lite ruskväder ute och så hörde man mormor och morfar ligga och snarka ute i vardagsrummet. Hade så gärna sovit vidare jag också! Men det får bli till helgen istället.
Har iaf varit roligt att ha dem på besök! Blev en del kortspel, massa god mat och god fika och så klart trevligt sällskap, så det var toppen! Tack för besöket och allt annat också för den delen!
Nu ska jag slumra vidare innan det är dags att gå ut och leka med barnen igen.

Ciao! <3

Did you ever try sleeping with a broken heart?

Godmorgon!
Även om man egentligen har sovmorgon idag så blev det att ställa klockan tidigt. Har lite jag måste fixa innan jag får besök idag. Jag hann inte med det igår, för var först på vfun och när jag kom hem var det bara till att byta om och slänga i sig lite mat innan min teamledare kom och vi stack bort till Irene för mitt första egna party.
Kan ju säga såhär att igår när jag vaknade så ville jag varken lämna hus eller säng, men efter att ha haft en så bra dag så kunde jag somna med ett litet leende på läpparna. Och partyt gick faktiskt helt okej. :)
Nu blir det upp och hoppa så jag hinner med det jag tänkt innan jag ska på vfun.

Ciao! <3

...men jag älskar dig...