Vi lever, just nu och bara här.

Godmorgon!
Är just nu på väg till skolan och dagens seminarie.
Stormen lämnade lite spår. Kunde inte hålla mig för skratt idag heller, tycker detta ser lika roligt ut som igår. (Ja jag har dålig humor)
Börjar för övrigt bli lite trött på USAs barnsligheter. De lägger sig i precis allt verkar det som. Och de säger att de avlyssnar för att stoppa terrorgrupper, men vad jag vet pysslar inte Tysklands Angela Merkel med det? Och av de jag känner som gör sökningar på google (typ alla?) så är det ingen av de heller som är terrorister. Löjligt är det! Skärpning USA! Lägg pengarna på att fixa er ur er ekonomiska "kris" och betala lånen istället, sen kanske ni lyckas vinna tillbaka hela min respekt, för den har faktiskt börjat tryta...

Ciao! <3

Född en blå dag

Sitter nu redo för att bege mig till bibblan och sen fika på Espresso House med Erica. Känns som att jag kanske kan börja känna snart att jag har koll på läget, när det gäller skolan och det som förväntas av mig där.
Vi har bla en uppgift som består av att läsa en skönlitterär bok. Och det ska vara en självbiografi av en som lever med någon typ av funktionsnedsättnig/syndrom och jag valde att läsa Född en blå dag - av Daniel Tammet.


Den handlar om Daniel som har diagnosen Asperges syndrom och savantsyndrom. Han berättar om sitt liv, med känslan av att känna sig annorlunda.
Han lekte helst ensam och hade svårigheter att förstå hur han förväntades agera i sociala situationer. Men han har istället en unik matematisk och språklig förmåga och kan räkna ut avancerade matematiska problem i huvudet och talar 10 språk.

Riktigt intressant och bra bok, så läs den!
Ciao! ♥

Perfekt höstväder

Var nyss nere en sväng på stranden. Havet står fortfarande högt, men med tanke på hur högt det tydligen var under stormen har det sjunkit tillbaka rätt rejält. Var faktiskt förvånansvärt skönt att gå nere på stranden, trots hårda vindar och en avsevärt smalare strand så gick det vägen bara man har mössa och vindtät jacka. Enda nackdelen isf var väl precis när man kommer över sanddynerna och all sand blåser i ögonen på en. Men förutom det var det underbart. Och så maffigt havet ser ut nu när det blåser så mycket. -Wow! Försökte ta kort, men inga av de korten kan mäta sig med att verkligen vara där. Underbart!
I morse när jag var nere. Nu när jag var nere. Sanddynerna. Havet. "Vår gång" till havet.
Nu ska jag fortsätta läsa i min bok "Född en blå dag" av Daniel Tammet. Kommer kanske bild senare. Får se om jag kommer ihåg det. Hur som helst är den rysligt bra!
Ciao! ♡