Naglar

Efter många om och men och lite strul så har jag äntligen fått en tid till att fixa naglarna sommarfina. Men det dröjer några veckor till. Ska jobba en hel del framöver så kunde inte ta nån tidigare tid.
Sitter just nu i bilen i Halmstad och väntar på att klockan ska bli 11 och jag ska till min tant. Körde tidigare idag för att kunna byta klänningen jag köpte på Väla. Så nu kan jag äntligen använda den! Var ett hål i tyget i den jag köpte så fick reklamera den.
Sen i eftermiddag blir det jobb till 21 och imorgon blir det stranden för hela slanten! Äntligen! Håller på att smälta bort i värmen!

Ciao!<3

I'll be back!

Nu är både färje- och tågbiljett bokat till när jag sticker till Alexander i augusti! Äntligen! Och denna gång "lyxar" jag till det med en platsbiljett. Var så skönt sist jag åkte dit att veta att man har sin plats kvar när man varit ute, ätit eller varit på toa eller något, och inte som på ekonomiplats där man måste "vakta" sin plats hela tiden. Lite svårt när man åker själv om man nu måste/vill gå någonstans..
Och för första gången ska jag åka krösatåget från Diö station. Spännande! ;) Eller något..
Idag har vi legat på stranden hela dagen och runt 15-tiden körde jag hemåt. Isak hade varit gullig och ordnat fika tills jag kom hem - blåbärspaj med vaniljsås och så varsin Plopp. Till kvällsmat blir det visst pyttipanna.... surprise.. Men det är ju gott, så visst varför inte. :P
 
xoxo!
 

I mitt hjärta finns det en och det är bara du

Hej!
Tyckte det kunde vara dags för ett inlägg.. Jag är ledig nu i veckan så idag har jag volontärat lite och nu i eftermiddag var mamma, pappa och jag på Väla. Sitter i bilen på väg hem nu och jösses vad trött jag är nu i mina fötter och i huvudet! Började med att äta gyros, shoppade lite och sen fikade vi på världens maffigaste muffins. Så nu är jag riktigt mätt, men SÅ värt det!


Det enda jag köpte var en klänning jag velat köpa ett tag nu, så jag är riktigt nöjd!
Over and out!
xoxo! <3