Regn

Godmorgon!
Vaknade lite innan alarmet ringde i morse. Så skönt att kunna ha en lugn morgon; ligga o dra sig en bra stund och så frukost framför tvn på det. Har snart sett klart hela OTH nu.
Nu är jag ute i rusket. Måste erkänna att det är rätt härligt med regn idag, men det hade väl inte behövt va så kallt? Anyway.. igår hämtade jag ut mina tågbiljetter. Så nu är verkligen allt fixat till när jag ska till Gotland. :)
Sen när jag kom hem igår så bjöd mormor och morfar mig på thaimat. Så gott! Tack så mycket! Efter det spelade vi några rundor kort, såg på tv och sen var det plötsligt läggdags. Tack för mat, sällskap och spel! <3

Ciao! <3

Godmorgon världen

Godmorgon!
När jag vaknade idag och tittade ut trodde jag klockan var typ 9, 10 eller nåt. Men näpp, klockan var 6.52. Skönt att jag lyckats komma tillbaka till att sova lite mer normallänge. :)
Har mamma, pappa, Isak o Mellis på besök o de sover fortfarande, så lär väl bli att jag får ligga o dra mig ett tag till för att inte väcka dem.

Under tiden de sover kan väl jag passa på att visa lite bilder från igår.
Får väl visa två av denna veckans "konstverk" med.
Och just det! Igår hade jag min första gitarrlektion. Så roligt det var! Men aj vad det kändes i mina stackars fingertoppar! Men roligt var det iaf, så när jag kom hem satte jag mig med gitarren igen. Kan spela Idas sommarvisa, nästan helt utan avbrott! Tycker jag var rätt bra efter bara en gång. :)Ser ni vad den vita lilla krabaten ska föreställa? :)

Och i veckan fick jag äntligen mina böcker jag beställt. Vill bara börja läsa dem allihop nu på en gång!


Ciao! <3

Legitimation

Nu har jag fått min Röda Kors-legitimation! Så nu är det bara någon att besöka som fattas sen är jag volontär på riktigt! Men tyvärr var jag ju där innan Kupan öppnade, så kunde inte handla det jag blivit bedd om från jobbet. Får väl köpa det nästa vecka istället då. :p
Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja. Ska få information om en av examinationerna i denna kurs. Sen när det är klart tar jag helg och beger mig ut på äventyr!

xoxo