Ledig

Goddagens! 
Sitter ute på altanen och småpratar med pappa om sommaren och lyssnar på musik. 
Hade tänkt boka om mina biljetter till i sommar när jag ska till Gotland, men jag kunde av nån anledning inte logga in på mina sidor, så får ta och ringa till Destinationgotland på måndag istället.
Idag blev det sovmorgon till 9 för min del och så har vi tränat hela familjen så jag är lite lagom slut nu. Och lite besviken, för jag hade tänkt sola och bada idag, men lyser solen? Nä! Är det varmt? Nä! Mulet och blåser kallt, så istället ska jag nog ta och lägga mig i soffan sen en stund och läsa i I kroppen min av Kristian Gidlund. Började på den igår och den är riktigt bra, men även väldigt sorglig.
 
Nu ska jag in i duschen innan jag förfryser här ute på altanen!
Ciao! <3
 
You stopped me from shaking when you found me in the rain, in the rain
Making me me feel alive, you took away the pain, hey
Now we're facing tomorrow, don't look back on yesterdays
Back on yesterdays
We're moving on and on and on and face the day
And we're growing strong, we're not afraid of what's in our way yeah

Ändrade planer

Gokväll!
Har äntligen lyckats knåpa ihop de tre sidorna som vi ska lämna in nästa onsdag! Men känner jag mig själv rätt så kommer jag väl antagligen hålla på och peta i texten fram till tisdag eller nåt..
Men hur jag ska genomföra själva redovisningen har jag ändrat på lite. Blir nog en form av en "anställningsintervju-situation" istället tror jag.
Det är det det lutar åt just nu iaf!
Så imorgon tänkte jag skriva ihop ett manus till det. Och förhoppningsvis kan jag släppa allt detta imorgon eftermiddag när det är dags för jobb igen! Skulle vara så otroligt skönt att ha hela planen inför redovisningen klar!
Det enda som är kvar i så fall är att lära mig den låt jag vill spela på redovisningen på gitarren. Men skulle jag inte hinna med det så har jag iaf en i reserv, så jag har något att spela iaf! :)
Just det ja, råkade försova mig en timme i morse, oups! Tyckte jag kunde läsa lite igårkväll innan jag somnade, men så klart fastnade jag i boken så poff var klockan 23.30.....
Fatta vad trött jag var i morse när klockan ringde! Tack och lov fick jag ett sms en timme efter det, som jag vaknade av, annars hade jag nog missat första lektionen idag. Ehe..
Nä, nu måste jag ut med Mellis en sväng. Stackarn måste tycka jag är världens tråkigaste som bara sitter och skriver på datorn, så nu blir det kvalitetstid med henne. <3
 
xoxo! 

It only takes one love to open up the sky

Nu har jag äntligen kommit igång med min muntliga redovisning jag ska ha nästa onsdag. Eller ja, i alla fall det skriftliga underlaget. Men känns väl inte sådär jättebra det jag knåpat ihop, känns lite för spretigt, så imorgon när jag sätter mig med det igen så lär jag väl ändra på det mesta är jag rädd. Plus att jag måste knåpa ihop mitt manus. Har äntligen fått en idé av hur jag ska gestalta mitt eget lärande och min lärprocess, men det kanske också hinner ändras en del tills det väl är dags.
Kan ju säga att planen just nu involverar drama och gitarr, en mormor, ett barnbarn och så klart en rockkarriär, och att det utspelar sig 2069. Och jag har världens gulligaste vän som ställer upp och spelar mot mig om det blir såhär jag väljer att gestalta det.
Kan för övrigt meddela att det är 9 dagar kvar till sommarlov, 34 dagar kvar till min semester och 7 månader till julafton.
Har man tråkigt så har man.
Även om jag faktiskt hunnit med lite idag sen jag kom hem till stugan igen. Har varit en sväng på Maxi och handlat till helgen när familjen kommer hit, planterat en massa blommor och nu ska jag ut och plantera mina bönor innan jag ska bort på kvällsmat på campingen.
 
Ciao! <3