Intensiva dagar

God kväll!
Oj så dåligt uppdaterat det blivit på sistone, men har varit så otroligt intensiva dagar. Ska försöka bättra mig på att skriva lite oftare här. Till helgen blir det i alla fall Slite marknad och till nästa helg planerar jag för ett litet äventyr (förhoppningsvis). Får bara hoppas det finns biljetter kvar. :)
Tills dess blir det väl mest som vanligt med jobb, fix hemma, försöka komma igång med träningen igen och lite sånt. Men jag var iaf duktig idag och gick ut och gick en runda fastän jag var (är) helt slut i hela huvudet.. haha!
 
"Den som alltid längtar till något annat
Kommer aldrig hitta hem"
 
xoxo! <3

Fårö

Hej!
Idag har jag lekt lite turist tillsammans med Emelie och Robin som är här och hälsar på några dagar. Det blev en tur till Fårö, så jag har agerat kartläsare (vilket gick förvånandsvärt bra) och guidat oss mellan de olika turistställena där. Blev både Digerhuvuds och Langhammars raukar, Fårö fyr, Sylvis döttrar, Sudersand och så den engelska kolerakyrkogården. När vi kom hem igen fotade vi kossorna och gick runt lite här på gården innan vi sa hejdå för en liten stund. Sen ikväll blir det Visby och Isola Bella. Mums! Så nu måste jag börja fixa mig om jag ska hinna bli klar tills vi ska köra.
 
Xoxo! <3

Bilder

Hej!
Nu har jag laddat över lite bilder från kameran, så ni kan få se lite detaljer härifrån. Tyvärr hamnade de i lite oordning, och jag vet inte hur man ändrar det, så ni får allt hålla tillgodo med röran. :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ciao! <3