Au pair school

Gokväll på er!
Idag snackade jag med en tjej som funderar på att bli au pair, och då genom Cultural Care, samma som jag åkte med. Har inte tänkt speciellt mycket på den erfarenheten de senaste åren, eller ja, inte sen Italien när jag fick det där mailet från dem.
I alla fall, vi snackade om allt möjligt; hur det gick för mig, vad man ska tänka på, osv. Och så kom jag på idag, att oavsett hur taskigt det gick för mig så är ändå au pair school i NY en av de roligaste saker jag gjort hittills i mitt liv. Det var en så häftig och rolig upplevelse. Alla nya kompisar och kulturer, lektionerna, kvällsaktiviteterna, förväntningarna.... you name it. Hade jag kunnat hade jag nog inte tackat nej till att åka till just själva skolan igen!
En annan sak jag funderat på den senaste tiden är hur alla (nästa ) alltid förväntar sig att man vill gå ner i vikt när man säget att man tränar och/eller vill komma i form. Tänk om allt man vill faktiskt bara är att komma i form rent allmänt? Är det ens okej att säga att man är nöjd med sin vikt? Jag är i alla fall det, nu, för första gången någonsin. Det enda jag vill är att bli starkare, att komma i bättre form. Och skulle det vara så att jag kommer ha denna vikten för all framtid, så är jag nöjd. Faktiskt. Även om det känns som en förbjuden sak att säga i dagens Sverige... 
Nu får jag ha tänkt färdigt, för nu börjar farmen och sen ska jag nog sova tidigt ikväll.
 
Xoxo! <3

Flytt flytt flytt

Gokväll!
Så var äntligen flyttfärjan bokad!
Känns både jättebra och jätteskrämmande. Det ska verkligen bli av nu. Jag ska flytta till Gotland, låångt låångt iväg från mitt "hemma". Men samtidigt så börjar det ju kännas som hemma där med, så det ska nog gå fint. Kommer nog mest kännas konstigt att vara så långt ifrån alla släkt och vänner som  jag har här.
Fast just nu är jag så glad att jag skulle vilja börja packa ner alla böcker och annat redan nu! (Det enda som hindrar mig är att då har jag ingenstans att göra av lådorna tills det är dags för flytt, så böckerna står bättre på sina hyllor ett tag till..) 
Vet inte vilket jag är mest gladast för heller; om det är för att jag äntligen ska flytta ihop med Alexander eller om det är för att min familj äntligen ska få se hur det är där. Är väl antagligen en blandning av dessa som gör mig så glad! Men allra mest att vi äntligen kommer bo ihop! :)
 
Ciao! <3