You make me wanna say I do

Hej!
Nu var det ett tag sen sist, och jag har både hunnit iväg på äventyr och så hem igen sen dess, och så en del jobb på det.
 
Äventyret var i Mellbystrand, så var där från fredag kväll till söndag middag ungefär. Men det hanns med en hel del på den tiden. Hann både överraska mormor och morfar och spela en runda kort med dem, hälsa på farmor och farfar, fika med Erica, hälsa på på campingen, grilla tillsammans med Gia och Håkan och så klart bara vara med mamma, pappa och Isak. Så välbehövlig och rolig helgutflykt! Synd bara att tiden gick så sjuuuuukt galet fort!
 
Veckan har hittills till största del präglats av jobb, men igår blev det en tur till Visby för att fixa lite grejer, shoppa och äta glass. Men hjälp vad folk det är där nu! Helt galet! Och så alla dessa backar, tyckte det var en jättebra idé att gå ner till hamnen för en glass....det tyckte jag inte var en lika bra idé när jag skulle gå tillbaka upp igen..... xD
 
Nu ska jag ansöka om lärarlegitimation, göra bryllé och sen kasta mig i soffan. Ha det fint!
 
Ciao! <3

Äventyr

Slut för denna vecka på jobbet, så nu är det dags för det sista fixet inför helgens äventyr. Ska bli spännande! Men avslöjar inte riktigt än vart det bär av. Men nu är allt i alla fall packat. Och jag höll på att glömma sminket! Det hade inte varit så lyckat. Eller egentligen hade det inte spelat någon större roll, men vill ändå kunna fixa mig om jag känner för det. :)
 
Igår var förresten Alexanders föräldrar här på lite namnsdagsfika. Trevligt, även om det bara varade en liten stund eftersom de skulle vidare. Och så fick jag rosor och en chokladkaka av dem som jag sitter och mumsar på nu. Gott! 
 
Ciao! <3

Love me like you do

Allt känns så otroligt rätt just nu. Det känns som att jag är på rätt plats vid rätt tillfälle och det är så otroligt underbart att slippa vara ensam. Slippa känslan av att det egentligen inte spelar någon roll om jag kommer hem om kvällarna, för där fanns ändå ingen som skulle märka om jag var borta. Så läskig känsla det var. Slippa gå förbi andra hus där man såg hur kvällsmat förbereddes, tv tittades på och så vidare och drömma sig bort till att ha det så själv. Nu har jag det igen. Och det känns så jäkla bra att ha någon som saknar en när man inte kommer hem. Någon att pyssla om och som kan pysslas om tillbaka. Och nu till helgen ska jag ut på lite äventyr. Känns lite konstigt att åka iväg ensam nu när jag vant mig vid att vara 2. Men det känns samtidigt bra att veta att någon väntar här hemma när jag kommer hem igen.
 
Nä nu får jag ha filosoferat klart, nu blir det mat!
 
Ciao! <3