I just dont get it....

Jag har tänkt på en sak.. en rätt intressant sak angående fobier. Hur kommer det sig att man blir smått löjligförklarad när man säger att man är rädd för spindlar och andra småkryp, men om man är rädd för ormar, clowner, fåglar, you name it, så är det ingen big deal? Då är det okej. Det är ju jobbigt. Men om man är rädd för spindlar är det något man måste jobba med, åtgärda? Jag förstår bara inte. Och det är nåt som kan göra mig riktigt ledsen när andra idiotförklarar mig för att jag verkligen inte klarar spindlar. Visst de är små, men de är lika läskiga för det, oavsett storlek... 
Over and out.

Guess what

Nu är sista tentan innan examensarbetet inlämnat. Så bra det känns! Och så galet fort 3,5 år går ändå! Kommer ihåg hur löjligt rädd jag var varenda kväll hela första halvåret jag bodde själv bara för att det var mörkt ute. Visst, jag är fortfarande rysligt mörkrädd, men jag har iaf inte total panik varje kväll. Och innan jag började plugga så körde mormor och morfar och visade mig var busstationen finns i Laholm. Nu i efterhand förstår jag inte hur jag kunnat missa den innan, men då var det bra att de visade mig, för jag hade ingen aning. 
Speakin of, bussen är snart inne på busstationen och det är dags att hoppa av! Hem och snabbstäda innan mamma o pappa kommer.
 
Ciao ciao! <3

Back in school!

Tillbaka i skolan igen. Och bara 11 veckor kvar till examen. Skräckblandad förtjusning. Sista hemtentan går kalas, så bra Erica och jag är alltså!
Men nu är jag inte lika bra, sitter visst på fel buss.. men vad gör väl det, solen skiner och jag får ju se något nytt!
 
Ciao! <3