Anti-helg-öppet!!

Nemmen, nu var det längesen jag skrev igen.. Får bli en snabbgenomgång av vad som hänt sen sist.
I torsdags var Vanja och jag och simmade efter jobbet. När i simmat klart stack vi till Maxi och jag skulle bland annat köpa vanligt okolsyrat (stilla) vatten utan sugkork. Men vi hittade inget. Och där fanns absolut ingen att fråga! Vad är det för vits att affärer har kvälls- och helgöppet när det ändå inte finns någon personal inne i butiken?! Hatar att virra runt utan att hitta det man ska och det inte finns någon att fråga! Har de inte råd att ha personal dessa tider, eller vad är problemet?! Ha stängt om det är för dyrt att hålla god standard dessa tider!
I fredags åkte Nisse och jag in till Växjö där vi träffade Frida. Vi stack till Wild Tattoo och där piercade jag tungan igen. Welcome back dear piercing! <3
I lördags åkte jag, Nisse, Vanja, Clara, Andreas och Elin till Kristianstad där vi träffade Pontus och shoppade. Kul att träffa alla igen, för var ett tag sen sist.
Idag åkte mamma och Frida till Mellby, men innan det slingade Frida håret på mig, så nu är jag lite ljusare än innan. :) Tack för hjälpen! <3 Vid 3-tiden körde Isak och jag ut till Virestad och köpte glass på Langes. Efter det körde jag, Isak, Nisse och Vanja ut till Välje där jag badade fötterna. Shiit vad varmt det var i vattnet!! Trodde det skulle vara svinkallt! :o När vi kom hem solade jag någon timme innan jag började på kvällsmaten; pannkakor och efterrätt; bryllé! :P Mums!
Nu är Isak och pappa på nån röjsågsvisning, så jag är ensam hemma och spelar underbar Gyllene Tider musik! <3

"Kom så ska vi leva livet!"