Barnvakt

Är just nu barnvakt åt världens sötaste Leya, men medan Frida leker lite med Leya passar jag på , att skriva ett snabbis inlägg här på bloggen. Måste bli bättre på att uppdatera här ju ;)
Tänkte bara berätta lite mer om gårdagen. :P
Började med att jag rengjorde akvariet och när det var gjort körde jag till Grand i Växjö och shoppade lite. Köpte pyjamasbyxor på Cubus, 2 t-shirts på NewYorker (älskar den affären och har saknat den så sjukt mycket sen jag var i Tyskland), en jeansjacka på Cassels och sen fick det bli en snabblunch på McD och efter det köpte jag 20 fiskar + växter på Arken Zoo innan jag körde hem till Frida. Har aldrig kört hem till henne från stan, men hittade faktiskt! *stolt!* Körde bara fel en gång, och det var när jag skulle hitta till stationen, så tycker inte det räknades... (a)
När vi packat ut Fridas saker i bilen körde vi till piercaren och Frida bytte smycke. Synd att jag hade så bråttom hem, annars hade vi kunnat stanna och snacka denna gången också, men som tur väl är så ska Frida dit igen, så får se till att ha gott om tid då, så vi kan snacka lite. Hade lätt piercat mig varje vecka, så trevlig han var. :P
När vi kom hem fixade jag mig och vid 5 kom Åsa och hämtade mig, så åkte vi ut till personalfesten. Var riktigt trevligt! Även om det regnade ganska rejält på oss i början så var det jätteroligt och roliga tävlingar. :) Började med tipsrunda, sen blev det lite mer "udda" tävlingar. Så var roligt att ingen kunde det, och ingen hade gjort det innan, utan allt var nytt för alla. :) Började med yxkastning, skjuta pilbåge, skjuta med slangbella, skjuta pilar med blåsrör och avslutades med att man skulle köra en bana med en bil med ratten "på fel håll", men det började regna så mycket så vi gick tillbaka, så jag hann inte prova.. "/
Väl tillbaka blev det god mat och massa prat. :) Men jag åkte hem ganska tidigt ändå, för var så blöt och frusen av regnet.
Nu blir det mys framför tvn med Frida, Isak och Leya. :)