Projektstart och besök

Goddagens! 
Har känt mig lite smått orkeslös de senaste dagarna, men idag kändes det lite bättre med det, så påbörjade mitt "lilla projekt" att fixa iordning i ladugården.
Kom iofs inte så långt idag, men nu har jag iaf börjat! Men jösses vad dammig och smutsig man blir!
Så fick allt hoppa in i duschen när jag kom in, för nu ska vi snart hälsa på farfar i Ljungby. Ser fram emot att träffa honom, för saknar honom här hemma! <3
 
Ciao! <3
 
"Well, sometimes you can't change and you can't choose
And sometimes it seems you gain less than you lose
Now we've got holes in our hearts, yeah we've got holes in our lives
Where we've got holes, we've got holes, but we carry on" 

I don't wanna live my life without you

Har varit lite dålig på att blogga på sistone. Får försöka skärpa mig.
Firade jul hemma i vanlig ordning, var på hockey med pappa igår och idag blev det mellandagsrea.
Sitter och myser i soffan med mamma och pappa framför en film och sen blir det nog sängen tidigt skulle jag tro. Är helt slut idag..
Så, over and out!

Ciao! <3

Vilodag?

Gokväll!
Kan börja med att säga att förra veckan slutade på topp! (Förutom att jag blev lite dålig på söndagkvällen)
Jag fick ju hänga med mamma och pappa på julkonsert i söndags kväll. Var Kalle Moraeus, Orsa spelmän och Sanna Nielsen. Vilken bra kombo och jisses vad bra de var! :) Så tusen tack till mamma och pappa för att jag fick hänga med! :) <3

Idag hade jag tänkt ha en "vilodag", typ sovmorgon och sen ligga i soffan hela dagen och se på film och läsa. Eller nåt i den stilen.
Blev ju inte precis så nä. Började iofs med sovmorgon till 9 (!!) och så långfrukost på det. Men trots det har jag hunnit med förvånandsvärt mycket! Har tvättat, städat, börjat packa, bäddat rent, pluggat, varit en sväng i Halmstad, varit hos min teamledare, handlat och nu på kvällen lite nagelfix och dusch.
Måste tipsa er om Twilfit med. De har fått in så galet snygga, bekväma och sexiga underkläder just nu! Till en helt okej peng! Så blev en del välbehövliga fynd idag. :)

Och nu ska jag sova. Sista dagen i skolan imorgon innan jag kan ta jullov. ÄNTLIGEN!!
Så godnatt! <3