Are you satisfied?

Goder morgon!
Sitter och väntar på att klockan ska gå...typ.. Vaknade redan vid halv 7 för att vara säker på att hinna fixa allt i lugn och ro innan jag ska till skolan. Så ja, därför är jag alltså färdig nu, drygt en timme innan jag behöver köra..
Tog första pillret idag med av Zoely-pillerna. Fick byta p-piller eftersom de förra antagligen var boven i dramat till att jag mått illa konstant i nån månad, känt mig "uppsvullen" och haft humörsvängningar. Googlade lite igår om mina nya tabletter och hittade ungefär lika många som var nöjda som var missnöjda med dessa. Flera av de som var missnöjda hade fått biverkningar som viktuppgång, illamående/yrsel, acne, humörsvängningar, osv. Hoppas verkligen inte jag får någon av dessa! Jag som till störst del tar p-piller för att slippa finnar och sånt. Men när jag googlade Yasminelle som jag hade innan så var det liknande omdömen om det, så spelar nog ingen större roll VILKET piller man har, utan mer hur det passar en själv. Så ja, får väl testa detta i iaf tre månader nu och se hur det passar mig. Håller alla tummar och tår för att jag ska slippa biverkningar! Nähe, om man kanske skulle ta och dammsuga lite, bara för att? xD Ciao! <3

Det finns en regnbåge även i det mörkaste moln

På hemväg nu från en väldigt rolig dag i skolan. Har haft teknik (typ träslöjd) hela dagen. Det kommer bild senare.
Tack vare att jag inte behövde åka hemifrån idag förrän 10 i 10 så hann jag med både sovmorgon, att plugga lite kemi, se på Nanny på tv och hälsa på mormor och morfar en stund :)
De har varit här i helgen så har blivit lite kortspel, god mat, och så doppade morfar och jag oss i havet i lördags.
Och så har jag ju fått ett litet husdjur, eller, utomhus-djur. Har en liten fågel som tittar förbi och är lite sällskapssjuk. Roligt! :)
Så ja, det har varit en väldigt bra helg och bra dag idag. :)

Ciao! <3

So I smiled and tried to mean it

Gwaaaaahh!! #&/:/8,¥§}%@
Förlåt, var bara tvungen att få det ur mig.
Tänk att det kan vara så olika från vecka till vecka.. Visst jag var trött förra veckan med, men inte såhär. Är helt fucking slut. Har ingen energi för nåt. Och stugan ser ut som värsta bombnedslaget eftersom all tid denna vecka har gått till skola, äta och sova. (Ja förutom då svampsafarit och vipkvällen igår)
Vipkvällen ja, det var jättetrevligt och var roligt att umgås med Erica med! Köpte inte jättemycket grejer, bara lite body butter, smink, ansiktsmask och en grej till mamma :)
Idag efter skolan blir det hem och påbörja städandet av stugan, dusch och fixa mig sen köra in till Halmstad för bio med Robin. Trevligt!
Men innan dess: 6 h föreläsning. JAGORKARINTE! Men får tänka på att efter det blir det bio och helg. Så det så! :)
Ciao! <3