Mirakel!

Tro det eller ej, men jag lyckades få med allt i väskan!!! :o Så förvånad jag blev!
Det enda som inte fick plats (och det visste jag redan) är det jag handlade på gymgrossisten, men det är tillräckligt litet så jag kan ha med det som handbagage på färjan.
Så nu är jag rent tekniskt sett klar för avfärd, men är ett par timmar kvar tills vi ska köra, så tänkte passa på att leka lite hemmafru idag med och tvätta och städa lite åt Alexander så slipper han det sen. Lite snäll får man ju allt va ibland! ;) Och inte kan jag vara i ladugården idag heller, för min hårinpackning tog slut igår så jag kan inte duscha isf, och jag känner inte för att åka hem och lukta ladugård.. Får hjälpa till där ute nästa gång istället.
 
Ciao! <3
 

Jag viskar en bön

Så var det alltså den sista "riktiga" dagen här idag då. Känns ju inte jättebra om jag säger så. Hade gjort vad som helst för att få stanna bara några dagar, någon vecka till!
Igår bjöd Alexanders föräldrar oss på restaurang. Åt jättegoda hamburgare på O'Learys. Rekommenderas verkligen! Men sen när vi kom hem igen var vi så mätta och trötta att vi stupa rakt i säng! Så kan det gå!
Dagen idag har varit rätt lugn; bakade äppelmuffins i förmiddags och efter middag körde jag och handlade till ikväll när det blir grillat. Och så var jag en stund i ladugården och hjälpte till. Jag kommer faktiskt sakna kossorna, vem hade kunnat tro det?
Snackade med högskolan i Halmstad idag med och fick reda på att jag inte får ha min slutVFU här på ön. Tycker det är riktigt kasst! Dels för att jag verkligen vill det, men allra mest för att de, inför den första VFUn, sa att till slutVFUn kunde man få önska placering och kommun om man visste att det var någonstans man ville flytta eller jobba så skulle det säkert gå att ordna. "Det brukade inte vara några problem". BULLSHIT! Så nä, nu har de plötsligt ändrat tankegång och ska göra det svårare, nästintill omöjligt (det sa de själva) att vara i någon annan kommun än Halmstad och kommunerna närmast. Ser verkligen fram emot att få sluta där om 9 månader!! Nedräkningen har börjat!
 
Ciao! <3
 
 
"Som jag väntat alla år
Du kan läka mina sår
Ta mina händer och gör mig hel
Ta mitt hjärta
Ta min själ
Håll mitt hjärta Håll min själ
Låt mig bara stanna här
Så allt jag ber dig allt jag begär
Håll mitt hjärta Håll min själ"

Kalvar

Idag kom det nya kalvar till gården! Så små och söta de är!! Så jag passade på att kela lite med dem när jag hjälpte till i ladugården. Resten av dagen har jag tvättat för fullt och städat lite. Måste säga att jag gillar livet som "hemmafru". :)
Här har ni iaf en av kalvarna, söt va?Ciao! <3