Mors dag & sista helgen.

Så var den sista "riktiga" helgen här i stugan snart slut. Kändes faktiskt lite sorgligt när jag vinkat hejdå till mamma och pappa. Nu är det verkligen bara några dagar kvar tills jag flyttar härifrån. Men samtidigt som det känns lite konstigt/sorgligt, så känns det jättespännande med det nya äventyret, och så kommer det bli SÅ skönt att kunna förknippa stugan med ledighet och slappedagar igen, och inte med en massa måsten! :) Så ja, även om det känns lite konstigt och är blandade känslor, så känns det allra mest bra!
Hann med lite morsdag-firande idag med. Lite svårt att smyga i denna lilla stugan, så mamma hann ju vakna innan kaffet var färdigt, så hon fick låtsassova tills jag kom med kaffe på sängen och en paket. Blev lite knas med den andra paketen, så den hade hon fått innan. Haha! Men en fick hon idag iaf. :) Och innan de körde hem så åt vi först frallfrukost och sen när de fixat klart där ute fikade vi på bakelse.
Resten av dagen tänkte jag plugga lite inför opponeringen och så göra lite till av flyttstädningen av stugan så här är tipptoppfint till sommaren! Kanske går bort en sväng till campingen lite senare med, men det blir nog inte förrän neråt eftermiddagen/kvällen isf så alla hunnit checka ut så jag inte kommer och stör. :)
 
Ciao! <3

Så nära, så nära

Nu är examensarbetet inlämnat för bedömning och jag kan börja leva ett normalt liv igen och inte spendera mellan 10-12 timmar i skolan varje dag. Så underbart! Så nu är det inte länge kvar till examen och jag kan ut och börja jobba! :)
Skickade in tentan runt 11 idag och sen stack jag, Erica, Ada och Frida till Lotus och åt buffé innan det var dags för utspark i skolan. Var faktiskt jätteroligt på utsparken och det blev både lekar och fika! 
Men nu är jag hemma och helt slut, så får nog bara bli lite tv och mat ikväll och sen i säng tidigt skulle jag tro!
Imorgon blir det iaf sovmorgon innan det är dags att läsa in mig på examensarbetet vi ska opponera på så jag har det gjort. :) Skönt att kunna rå över sin egen tid igen!!
 
Ciao! <3

Best team ever!

Alltså fy jädra vad bra vi är, Erica och jag! På bara en vecka har vi skrivit 10 sidor analys, fixat allt småpill vi fick att vi skulle fixa efter förra handledningen och nu har vi "bara" diskussionsdelen kvar. Visst, har varit både glädje, frustration, irritation, skratt, och skoj under veckan, men nu är det äntligen helg! Och som vi sa innan idag; har man lyckats ta sig igenom ett helt examensarbete tillsammans och fortfarande är vänner efter det, då klarar man allt och förblir bästa vänner för resten av livet! <3
Idag satt vi på bibblan inne i stan och iom att det gick så bra idag och att vi hade så nära till centrum unnade vi oss att äta långlunchbuffé på Lotus en hel timme. Så gott! Men jag är fortfarande mätt.. får se om jag lyckas få i mig nån pulled chicken ikväll eller om jag kan leva på detta hela helgen xD Känns iaf som att jag är åtminstone 10 kilo tyngre nu. Haha!
Men som sagt; äntligen helg! Kan ta välförtjänt ledigt under den nu känner jag!
Trevlig helg på er! 
 
Xoxo! <3