You make me smile <3

Godmorgon!
Idag börjar jag inte förrän 13, så blir en lugn förmiddag med lite tvätt och städa iordning det sista till ikväll. Och kanske hinner jag även läsa lite innan bussen går? :)
Till frukost idag blev det yoggi och granatäpple. Så gott! Har inte ätit granatäpple på en mindre evighet tror jag..!Tycker det kunde va en bra start på en examinationsdag som följs av en jobbkväll. Men jobbar bara några timmar, så kanske hinner även jag se nån majbrasa någonstans. :)

Ciao! <3

Marry me, baby

Godmorgon!
Undrar lite vad jag håller på med; vaknar tidigt och åker in till skolan istället för att ta sovmorgon och ligga ute i solen.. Är egentligen inget idag som har med själva kursen att göra, men känner att jag vill inte ha nån komplettering heller så detta kändes ändå som det bästa valet. Solen kommer väl fram fler gånger hoppas jag. :p
Och som vanligt så har jag inte fått nån färg, även om jag faktiskt solat några timmar i helgen. Bara en massa fräknar på nosen. Haha!
När jag kommer hem idag blir det att tvätta undan det sista och så göra smörgåstårta och baka cupcakes till imorgon när jag får finbesök. Tänkte ta med några cupcakes till jobbet med och bjuda dem på för de är så snälla. :)
Om jag kommer ihåg så kommer recept och bild nån dag snart.

Ciao! <3

"Jag är så lyckligt lottad"

Sitter på bussen hem efter att ha redovisat filmen i skolan och sen efter det fikat med Ada på EH. Sen nu efter det har jag varit hos min tant. :) Och nu på bussen, med musik i öronen och det vanliga tänket på allt mellan himmel och jord kom jag att tänka på vilken tur jag har som både känner och får träffa så många trevliga/roliga människor. Och då kom jag att tänka på vad en man sa i simhallen sist jag var där. Vi snackade lite sporadiskt under hela tiden vi simmade och innan jag skulle gå upp stod vi och snackade en stund till. När jag väl skulle gå sa han nåt i stil med "jag är så lyckligt lottad som får träffa så trevliga människor som du".

Jag har aldrig tänkt på det innan så precis, men ja, tänk vilken tur man har som, oftast iaf, träffar så trevligt folk! Men sen beror det nog lite på hur man själv är skulle jag tro. Är man trevlig och vänlig själv så smittar det kanske av sig på människorna man möter.
Men hur som helst tycker jag det var fint sagt, och det är en typisk sån sak som iaf jag "missat" att se innan. Men nu när jag tänker på det så har jag sån tur att både känna massa trevliga människor, plus att människorna jag träffar ofta också är väldans trevliga. :)
Oj, vilket flummigt inlägg det blev, men ville bara säga det. :)

xoxo