You're the only thing that's on my mind

Äntligen är tentaskiten klar!! :D
Firade det med en picknick i sanddynerna, blåste alldeles för mycket nere på stranden för att kunna sitta där idag. 
Nu är det på riktigt bara tre delar kvar tills jag har min examen; UVK6, VFUn och examensarbetet. Damn, I'm good! Men har inte riktigt hunnit släppa all ångest över denna tentan än, men det får vi råda bot på imorgon med kalas och tårtor ;)
Som sagt; att studera är verkligen en känslomässig berg- och dalbana, och kommer inte sakna den åkturen i första taget iaf! 
Och blev så glad idag när jag körde hem från skolan när jag började tänka på min värdfamilj och att de vill komma hit och hälsa på snart. Skulle vara så otroligt roligt att träffa dem igen och visa dem "mitt land". Och ser verkligen fram emot att de ska få träffa min familj och Alexander! Hoppas verkligen vi kan lösa så att de kan komma snart! Saknar dem. :)
 
xoxo! <3
 
"All I know is I'm lost without you I'm not gonna lie
How am I going to be strong without you I need you by my side
If we ever say we'll never be together and we ended with goodbye don't know what I'd do ...I'm
lost without you"

Slutspurt, träningsvärk och längtan...

Sitter och skriver in den sista avhandlingen i forskningsöversikten just nu, sen är det bara småpet kvar att fixa med nästa vecka. Känns jättebra! Men sen samtidigt blir jag så sjukt rastlös nu när jag sitter och skriver, just för att jag bara vill bli klar nu och vet att det är den nästnästsista tentan innan jag är klar. Så samtidigt som jag är jättenervös över det, så känns det samtidigt jättebra att det är så nära målet nu. Om bara några månader går flyttlasset och jag får äntligen börja jobba igen!! :) Så galet bra det känns!
Så nu ligger fokus på att bli så gott som klar med tentan idag. Och lika bra är väl det, för jag har sån sjuk träningsvärk idag med, så känns rätt bra att sitta still. ;)
 
Ciao! <3

Hemma igen efter ett underbart nyårsfirande.

Så var det alltså nytt år och jag är hemma igen. Spenderade nyår hos Alexander och kom hem igen igårkväll. Eller ja, det känns ju som hemma där med nu ju. Och om bara drygt fyra månader är det mitt hemma på riktigt. Det känns jättebra, men samtidigt är det en lite stressande tanke att jag under dessa månader ska hinna med allt som ska hinnas med i skolan. Samtidigt som det känns lite sjukt att det snart är slut. Det känns lite skrämmande på ett sätt med, att snart vara färdig och faktiskt ha en titel. En titel som visar att jag faktiskt kan det jag ska jobba med. Men mest känns det bra! Äntligen börjar jag närma mig det mål jag jobbat mot så länge nu! All panik, all frustration, ångest, stress, ja allt har faktiskt varit värt det. Och så har det så klart varit en del skojigheter med; som när klassen körde laserdome, estetikkursen, när vi experimenterade på kemin, kort sagt; alla skratt och alla tårar har lett oss hit. Även om det känts som att man bara velat lägga sig ner på golvet och ge upp flera gånger, så är jag så oerhört glad att jag inte gjorde det, utan att jag faktiskt kämpade på. Som den gången jag skrev en tenta (som egentligen skulle ta två veckor att skriva) på 6 timmar bara på ren ilska och förtvivlan och fick VG.
Men snart är den här berg-och-dal-banan av ångest, glädje och stress äntligen över! Kan knappt bärga mig tills jag är klar och får börja jobba! :D 
 
Ciao! <3