En tre dagars lång skrattfest

Ja, hur bra låter det inte med en sån. Men är faktiskt precis vad jag, Nisse och Vanja haft nu uppe i Stockholm. Även om vårt tåg blev inställt så kom vi fram i hyfsat vettig tid så allt skoj kunde börja! :)
Kom även på under resans gång att jag aldrig skulle kunna flytta till Stockholm, eller någon annan stor stad, för då hade jag ju blivit hemlös på direkten. Hade ju aldrig lyckats hitta hem! xS
När folk frågar hur vi haft det och vad vi gjort är ”skrattat” det första jag kommit att tänka på. För har i princip skrattat konstant från morgon till kväll. Vilka härliga vänner jag har! Love ya!
Men förutom bara skrattat har vi även shoppat en del, ätit massa god mat, varit på Naturhistoriska (som f.ö. var mycket mindre än vad jag kom ihåg), sett på film på Cosmonova (eller vad det hette), träffat Micke, ”festat”, varit på skogskyrkogården, o.s.v, o.s.v…
Är som sagt riktigt glad att jag har så fina vänner och jag hoppas verkligen vi kan göra om detta någon gång snart! :D
 
"We will still be
friends forever"! <3
 
Ciao! <3

What if...

Oj nu var det längesen jag skrev igen ja.. Går lite i vågor.
Har varit hemma hos mamma och pappa över jul och nyår. Mysigt!
Kom hem till Mellby i söndags och nu är det fullt fokus på hemtentan vi skriver två och två. Och så lite träning på det. Måste komma igång och träna nu om jag ska lyckas nå mitt mål att gå ner 15 (eller iaf 10, minst) till sommaren. Ska fixa årskort på friskis ikväll. Skoj att gå på olika pass så tror det passar mig bättre än gym som jag gått på det senaste året.
Och så ska jag ringa och boka en tid med en psykolog för har fortfarande massa mardrömmar och vill veta varför jag har det hela tiden. Okej om man har det någon gång ibland, men 9 månader (!!) med bara en massa mardrömmar natt efter natt tar faktiskt på krafterna eftersom man aldrig sover riktigt gott så man är utvilad sen när man vaknar igen. Har ingen aning om det ens är en psykolog jag borde snacka med, men gör en chansning. Måste ju börja någonstans.


Ciao! <3


"Hur långt man än har kommit,
är det alltid längre kvar"