Fucking igloo.

"God morgon! Vad sa du? Om jag sovit gott? HAHA!!"
Ja lite så känner jag nu. Vet inte när jag sist sovit så dåligt och när jag sist varit såhär trött. Vaknade knappt ens när alarmet på mobilen ringde i morse.
Kunde inte somna igår och när jag väl lyckats med det så vaknade jag massa gånger och låg vaken och frös jättelänge. Och, jag kom inte på att jag faktiskt har filtar att ta på mig förrän runt 3, halv 4. Smart! x(
Så känns som att jag sovit i en igloo inuti en frysbox ungefär.. Inte jättebra för min förkylning.

Men nu borde väl dagen bara kunna bli bättre? Får hoppas det! Mot Helsingborg! :)

Ciao! <3

See who I am

Go kväll!
Sitter på bussen på väg hem nu. Hade sen dag i skolan idag och stack hem till Linus efter det.
Brukar egentligen inte gilla sena dagar i skolan, men idag var det faktiskt helt okej att inte börja förrän 3.. Då hade jag ju några timmar till att skriva på min text. Men blev inte så mycket skrivet.. Mest lite redigerande. Och så klart tänkande. Svårt att få ett bra flyt i tankarna när jag egentligen inte vet nåt om det jag skriver om. Men vet iaf hur jag vill att det ska gå och vad som ska hända, enda problemet är hur man ska få ner det på papper så det låter trovärdigt..
Men men.. får låta texten vila nu till nästa vecka. Kommer varken hinna skriva imorgon eller i helgen. Men tror det är rätt bra med lite pauser för att hinna komma på nya briljanta idéer. ;)

God natt på er!

Ciao! <3

Live the life. Live the dream. No fear.

Blev en lugn, men effektiv dag idag. Hann fixat det jag skulle och lite till, vilket betyder att jag kan ta lite sovmorgon imorgon och ändå hinna städa innan jag ska vara i skolan vid tre. :)
Var ju hos B idag med. Känns blandat när man går därifrån, och man har en hel del tankar som poppar upp och snurrar runt i huvudet resten av dagen i princip. Samtidigt som det känns bra så känns det lite skrämmande i och med de "uppgifter" som ska försöka göras till nästa gång. Typ skräckblandad förtjusning, eftersom det är både spännande och skrämmande. Men men, får se hur det går helt enkelt.
Nu tänkte jag sova, så god natt på er!
Skickar med en tänkvärd bild när jag ändå håller på.. :pCiao! <3