Bokbörsen

Godmorgon!
Idag är det alltså sista lediga dagen innan jag börjar jobba. Och jag har ingenting inplanerat, så underbart! Det enda är att vi får badrumsskåpet levererat idag, så snart kan vi få ordning inne på toan med. :)
 
Jag måste bara tipsa om en hemsida där det är så otroligt smidigt att sälja/köpa begagnade böcker - www.bokborsen.se
Jag passade på att lägga ut resten av den kurslitteratur jag inte känner att jag behöver längre nu. Och jag har sålt böcker där det senaste året. Hittills har det fungerat jättebra och som säljare kan man sätta de köp-/säljvillkor man själv är bekväm med. T ex om säljaren eller köparen står för frakten, om det ska betalas i förhand eller i efterskott, osv. Annonserna (är en annons per bok) kostar 10 kr stycket, men det betalas inte förrän boken är såld och annonsen tas bort. Annonsen försvinner alltså inte förrän man själv väljer att plocka bort den.
Så ja, nu är det bara att vänta och se om det är nån som vill ha mina böcker. :)
 
Ciao! <3

Husdjur

God middag!
Det blev lite ändrade planer igår, så vi åkte inte in till Visby igår eftermiddag, så efter maten körde jag till Tingstäde träsk och solade och badade där i ca 1,5 timme. Underbart! När jag kom hem sen så satt jag i solen typ en halvtimme till innan jag duschade och när jag i princip var klar så ändrades planerna igen, så Alexander och jag åkte med hans föräldrar in till Almedalen för att lyssna på Annies tal i alla fall. Innan vi körde hem igen åt vi lite och handlade. Men eftersom jag glömt handlelistan hemma så fick jag komplettera lite idag med.
 
Vi har fått ett "nytt" husdjur med, Lotta, en liten katt som inte jamar, utan istället säger "meep". Så söt är hon! Men hon är lite försiktig, så man får fjäska en del för henne innan hon kommer fram. Gillar henne SÅ mycket bättre än Torstensson. Men trots att han är läskig som tusan, så är han ändå "väldresserad" måste jag motvilligt erkänna. När vi åkte in till stan igår så lämnade vi toadörren öppen för att vädra ut lite efter vi duschat. Jag hade smått panik att han skulle krypa runt i hela huset nu så jag skulle behöva vara på min vakt hela tiden. Men när vi kom hem och jag tittade in på toan så satt han där på sin vanliga plats. Men nu är dörren stängd igen, för säkerhets skull liksom. ;)
 
Ciao! <3
 
 

Sommar och sol

Nu börjar det bli sommar på riktigt! Hade det inte varit för att vi ska in till Almedalen sen så hade jag suttit i bilen på väg till första bästa badstrand och spenderat dagen där. Får göra det imorgon istället om det är lika bra väder då :) Om inte annat så visar det ännu bättre väder till nästa helg. Idag blir det som sagt Almedalen istället, och innan vi ska åka så hade jag tänkt hinna träna och fixa mig iordning. Kanske till och med hinner sätta mig i solen en stund, så bäst att komma igång nu. 
 
Ciao! <3