Och om du kunde se mig nu, då skulle du tro att jag var nån annan men ser ut precis som jag.

God förmiddag! 
Ställde klockan tidigt idag för att få mer tid till pluggandet. Går faktiskt riktigt bra. Mycket bättre än jag trodde det skulle gå! :) Så nu är jag redan halvklar, vilket innebär att jag nog hinner med mer än jag tänkt! 
 
Har ni någon gång tänkt på hur mycket man förändras och utvecklas hela tiden?
Jag kom iaf att tänka på det efter att jag och en klasskompis snackat om hur vi var i tonåren. Jag berättade att jag var jätteosäker, tyst och knappt vågade se någon i ögonen. Hon trodde knappt på mig. "Du som är så social och trevlig?!" var hennes kommentar.
Så tänk vilken tur att man hela tiden utvecklas och utmanar sig för att komma framåt! Hade jag fastnat i det osäkra, tysta, så hade jag aldrig vågat göra alla de äventyr och utmaningar jag gjort och då hade jag inte haft alla dessa (både bra och mindre bra) erfarenheter som gjort mig till den jag är idag! Summan av kardemumman är alltså att våga göra det DU drömmer om och längtar efter. Skit i vad alla andra tycker! Och FRAMFÖRALLT tro på dig själv!  Du är så mycket starkare och klarar sååå mycket mer än du tror!
 
Nu måste jag fortsätta plugga innan det blir en sväng till affären för lite helghandel! 
 
Ciao! <3

Your face is a work of art

Så galet fort helgerna går!
Har varit hemma i helgen och firat Isak som fyllt 18. Stort grattis till honom! <3
Sen idag var mamma, Frida och jag i Älmhult på Ikea. Blev bara en snabbtur, men hann fixa en hel del ändå. Köpte prydnadskuddar  till sängen och så köpte jag ett överkast på en av inredningsbutikerna utanför Ikea. Det är så roligt att fixa inför flytten tycker jag! :)
Men nu blir det lite plugg igen innan jag ska in till farmor och farfar och sen hem.
 
Ciao! <3

Bättre än sommarkväll

Sitter ute på altanen och njuter av en kopp kaffe i solen! Har man suttit inne hela dagen mellan 8-17 så förtjänar man faktiskt det! Och mamma och pappa har målat och gjort iordning här ute nu i helgen så nu är här suuuuperfint!
Passar på att betala lite medlemsavgifter och se över min budget och sen tänkte jag läsa lite, så inte ligger jag på latsidan inte. Bara så underbart att kunna sitta ute i solen och höra fåglarna kvittra och bara vara. :) Och nu är nästan den bästa tiden på året tycker jag, rent temperaturmässigt; det är inte för varmt och inte för kallt. Men framförallt inte för varmt. Blir lite jobbigt på sommaren när man blir sådär äckelvarm tycker jag, så jag trivs mycket bättre nu innan det kommer över 20-25 grader! ;)
 
Jag var förresten en sväng hos Steinar igår och kollade mina pluttar. Hade tänkt be honom ta bort en plutt som irriterar mig, men när han sa att han skulle operera bort en annan plutt så fick jag sån panik att jag glömde den jag ville ha bort. Så störigt!
Men fy satan så ont det gjorde sen igår när bedövningen släppte! Visste knappt vart jag skulle ta vägen! 
Och sen ovanpå det så saknade jag (saknar fortfarande!) Alexander så fruktansvärt mycket, så igår var ingen bra kväll helt enkelt. Bäddade ner mig i soffan och såg lite serier och åt lite färdigmat, det var ungefär vad jag kunde tänka mig att göra och äta.. Men idag känns det bättre; nu är smärtan iaf överkomlig och så bestämdes det idag att vi ska försöka se till att jag kan åka över till Alexander en gång till innan jag flyttar dit! Så nu känns det lite bättre med. Jobbigt annars att inte ses på över två månader....
 
Nu ska jag läsa i min spännande (och lite småroliga) bok, så ha det fint ikväll! 
 
 
 
 
Ciao! <3