Hemmafix

Packat nästan allt nu. Bara lite småfix kvar innan jag kör.
Har varit en ganska lugn dag. Började med att duscha; tar nästan 5 timmar för håret att torka nu med rastaflätorna! ;o
Sen har jag packat och städat lite hela dagen. Tänkte att jag gör det lite snyggt nu tills de andra kommer hem, så blir de nog glada. Hoppas jag x)
Och nu i eftermiddag när det var klart så har jag slöat lite framför tvn och datorn. Sökt lite jobb och info om olika utbildningar. (Nej jag tänker inte byta utbildning, men kanske kan plugga en och annan kurs vid sidan om?) Tittade på URs dokumentär innan om ensamkommande flyktingbarn och kom på att inom något sånt skulle jag nog vilja arbeta. Hittade en och annan kurs om detta så ska ringa Malmö Högskola imorgon och snacka lite tänkte jag. :) Wish me luck!
Nu ska jag packa ner de sista sakerna sen sticker jag hem till Mellby!

Ciao! <3

Another Cinderella Story

Tog sovmorgon till 10-tiden idag. Skönt att sova ut! Och ännu skönare när man inte har nåt speciellt att göra, utan kan ligga kvar i sängen så länge man vill. :) Gick upp efter någon timme och åt frukost med Isak. Startade TVn och det var Another Cinderella Story på 5an. Ganska förutsägbar, eftersom den byggde på den klassiska Askungesagan, men var en del twistar och så, så den var helt klart sevärd! Riktig sån mysfilm!
Nu blir det snart middag och i eftermiddag tror jag det blir att göra salladen till imorgon när det är släktträff och kanske baka någon mer kaka? Who knows, who knows..
Avslutar med ett härligt citat från Pang på pensionatet:
"Han har auktoritet som en istapp i vårsol."
Ciao! <3

Kräftnatta

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, så tittar på "Pang på pensionatet" med Isak. Sen blir det en sväng till Älmhult och Kräftnatta på torget. Kommer bli skojsigt. :) Kommer iaf träffa Nisse, Vanja, Danh, Andreas och Ingela. Trevligt trevligt!
Dags att fixa sig färdigt, äta och sen sticker jag! Over and out!
Ciao! <3